Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Някой ползва ли Unlimited 10 на Vivacom и да може да ме ориентира дали скоростта е достатъчна за слушане на подкасти с видео в Спотифай, гледане на Youtube клипове и нормално браузване?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
За спотифай не знам, но за Youtube стигат 10 мегабита за Full hd със 60 кадъра/с.
Другото е субективно, но принципно не се усеща забавяне при нормално браузване.
Планът си е ок за всичко, даже и за гледане на телевизия като скоросто, но защо не се "качите" на 100 този е с 6 лева повече, но там няма никакви притеснения за нищо.
Здравейте,
Договорът ми с Yetel изтича на 7-ми октомври и твърдо съм решил да им забия шута след близо 20 години при тях. Въпросът ми е кога мога да пусна заявление за пренос на номер, така, че да не ми начислят неустойка за предсрочно прекратяване на договора?
Договорът ми с Yetel изтича на 7-ми октомври и твърдо съм решил да им забия шута след близо 20 години при тях. Въпросът ми е кога мога да пусна заявление за пренос на номер, така, че да не ми начислят неустойка за предсрочно прекратяване на договора?
След 7 септември
"Невероятните условия" за преподписване на Виваком. До сега бях на 10 GB и неограничени минути за 25 лв, а те ми предлагат да преподпиша на тези "уникално добри условия".
Има ли още офертата за пренос към Yettel 50 мегабита неограничена скорост за 21 лв?
Има ли още офертата за пренос към Yettel 50 мегабита неограничена скорост за 21 лв?
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Не знам къде е адекватно да питам и ще питам тук.
Имам А1 Unlimited плана от Април 2021 и в него имам включени до 4 услуги Select. В списъка излизат 8 възможни услуги, като една от тях е Storytel. Когато обаче се опитам да активирам Storytel, докато имам свободна позиция, ми казва, че няма да е безплатно, а другите неща (например "Мениджър") излизат безплатни до изтичането на договора ми.
Някой друг имал ли е такъв проблем с активирането на Storytel безплатно?
Имам А1 Unlimited плана от Април 2021 и в него имам включени до 4 услуги Select. В списъка излизат 8 възможни услуги, като една от тях е Storytel. Когато обаче се опитам да активирам Storytel, докато имам свободна позиция, ми казва, че няма да е безплатно, а другите неща (например "Мениджър") излизат безплатни до изтичането на договора ми.
Да, аз. Активирах го и платих едни 13 лв. А очаквах да е в безплатна позиция. Така че не го активирай, ако очакваш да е безплатно.ivobel721 написа: ↑21 авг 2023, 14:17Не знам къде е адекватно да питам и ще питам тук.
На техния сайт или някъде другаде прочетох после, че безплатно може да се ползва само с новите им планове и по-нататък евентуално щяло да може и със старите. Но явно все още не може..
Благодаря! Много неадекватно са го направили, ама реално при мен пише, че ще ме таксуват 13 лв, ако го активирам.timoj написа: ↑21 авг 2023, 14:24Да, аз. Активирах го и платих едни 13 лв. А очаквах да е в безплатна позиция. Така че не го активирай, ако очакваш да е безплатно.ivobel721 написа: ↑21 авг 2023, 14:17Не знам къде е адекватно да питам и ще питам тук.
На техния сайт или някъде другаде прочетох после, че безплатно може да се ползва само с новите им планове и по-нататък евентуално щяло да може и със старите. Но явно все още не може..