Ами щом е ОК и за телевизия даже, защо да не спестя 150 лева за две години? Ще си купя нещо по-хубаво с тези пари от някакво си спокойствие. Да имам мапс и спотифай в колата нямам нужда от 100, през останалото време съм на wifi. Виж, ако имаше 50 по средата на офертите, щях да се навия
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
На A1 е 50Mbps за 20лв. при пренос.arakchiev написа: ↑22 авг 2023, 22:03Ами щом е ОК и за телевизия даже, защо да не спестя 150 лева за две години? Ще си купя нещо по-хубаво с тези пари от някакво си спокойствие. Да имам мапс и спотифай в колата нямам нужда от 100, през останалото време съм на wifi. Виж, ако имаше 50 по средата на офертите, щях да се навия
10Mbps е санитарния минимум.
Хубавото на А1 е в това, че може да си преподписваш планът, колкото пъти искаш, при едни и същи условия!
Това вече не е много сигурно.. Аз си преподписах 3 пъти плана от Април 2021, но вече онлайн не ми дава опция да си купя нещо със запазване на настоящия план - предлага ми само Special 40/43. Ще видим догодина в последните 3 месеца дали ще ми даде опция за преподписване.
Само последните 3 месеца показва тази опция в сайта.timoj написа: ↑23 авг 2023, 11:18Това вече не е много сигурно.. Аз си преподписах 3 пъти плана от Април 2021, но вече онлайн не ми дава опция да си купя нещо със запазване на настоящия план - предлага ми само Special 40/43. Ще видим догодина в последните 3 месеца дали ще ми даде опция за преподписване.
Сайта не го гледай, звънкаш на 123 или *88 и споделяш какво желаеш ( при запазване на същите условия) и всичко е точно...те няма как да не ти го предложат защото печелят в два аспекта, неустойката ако се откаже човек е над 700 лева, а така винаги имат клиент. Много добре са си го измислили А1.
Освен ако по средата на договора не те прехвърлят насила на "по-хубав" план (като в такъв случай имаш период от един месец в който можеш да се откажеш от тях и да си прехвърлиш номера в друг оператор, което често е по-добра идея)
Има такъв филм: https://www.a1.bg/one-special-13.JKRL написа: ↑23 авг 2023, 22:19Няма такъв филм!
Източник: SMS-ите, които потребителите получават.
Промениха ги на безсрочните договори(това горното е за Bob клиентите специално), а не срочните. Има голяма разлика!lpn написа: ↑26 авг 2023, 17:18Има такъв филм: https://www.a1.bg/one-special-13.
Източник: SMS-ите, които потребителите получават.