A1 extra sim
Re: A1 extra sim
А1 имат ли Wi-fi бисквитка ,че да се възползваме от интернета с extraSim?
В сайта им не виждам да продават, но има ръководства за няколко. https://help.a1.bg/internet/usb-and-hotspot
Продават в OLX, колкото искаш.
През август си взех 2 ExtraSIM карти от А1 на 2 различни номера. Но все още не мога да подкарам мобилните данни според новите условия.
Едната карта е eSIM и е в часовник а другата е в автомобил.
В текста никъде не се споменава дата от която влизат в сила тези условия, освен че ще получа СМС. Но СМС не съм получавал.
Трябва ли да се ходи пак до техен офис?
Предполагам, че след отчитането този месец ще можеш да ползваш и интернет.ilkor написа: ↑04 сеп 2023, 09:48През август си взех 2 ExtraSIM карти от А1 на 2 различни номера. Но все още не мога да подкарам мобилните данни според новите условия.
Едната карта е eSIM и е в часовник а другата е в автомобил.
В текста никъде не се споменава дата от която влизат в сила тези условия, освен че ще получа СМС. Но СМС не съм получавал.
Трябва ли да се ходи пак до техен офис?
Аз това което разбирам от страницата на А1 е, че услугата не може да се използва в устройства без гласова услуга.
Не е възможно използване на услугата Extra SIM в устройства без гласова телефонна услуга. В тези случаи при опит за избиране на Главния номер, връзката се разпада.
Не е възможно използване на услугата Extra SIM в устройства без гласова телефонна услуга. В тези случаи при опит за избиране на Главния номер, връзката се разпада.
Преди два дни в офис на А1 ми казаха, че ако искам дейта план, по-добре за 8 лева 20 гб нет на месец или тази 12 лева с неограничен в 4г мрежа...ами то хич не си заслужава 5 лева за екстра сим ако е само за дейта при положение, че е само 10 гб... правено, че недоправено