Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

kurmur22
Регистриран: 28 авг 2023, 21:09

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от kurmur22 » 09 сеп 2023, 11:22

Здравейте, последните няколко страници(проверих 7-8) не виждам да е писано за Виваком - какви са тяхните оферти в момента за преподписване, които са скрити? Интересуват ме разговори + мобилен интернет. Това което ми пускат около 30 лв в момента е:
20гб неограничен по скорост интернет + неограничени разговори за 27лв
или unlimited 10(с ограничение 10мгб/с) за 31 лв.

Честно казано моето потребление се мотае около 10 гигабайта месечно та се чудя има ли смисъл да давам 4 лв повече за unlimited?

Ако някой знае за друг план, който да е удобен да каже.

peterbs
Регистриран: 12 юни 2020, 10:44

Мнение от peterbs » 09 сеп 2023, 14:12

kurmur22 написа:
09 сеп 2023, 11:22
Здравейте, последните няколко страници(проверих 7-8) не виждам да е писано за Виваком - какви са тяхните оферти в момента за преподписване, които са скрити? Интересуват ме разговори + мобилен интернет. Това което ми пускат около 30 лв в момента е:

Честно казано моето потребление се мотае около 10 гигабайта месечно та се чудя има ли смисъл да давам 4 лв повече за unlimited?

При мен излизат подобни планове преподписване:
Unlimited 10 - 1-та година по 24 лв, 2-та година по 31
План L - 20 ГБ, по 27 лв за целият договор
План М+ - 15 ГБ, по 26 лв за целият договор
Аз в момента плащам около 56 лв за IPTV (2 приемника) + 100 мегабита + мобилен план М+ с 10 ГБ и неограничени минути. Преди няколко дена ходих в офис и попитах за преподписване, но с EON и ми добавиха Unlimited 10 и цената стана 65 лв.
Поне аз смятам да сменя оператора - вероятно ако още има офертата на Yettel за прехвърлени номера за 21 лв и 50 мегабита, неограничени ГБ и минути.

EYESCREAM
Регистриран: 16 дек 2018, 17:30

Мнение от EYESCREAM » 11 сеп 2023, 11:58

kurmur22 написа:
09 сеп 2023, 11:22

С това потребление най-добре на ваучер за 12 лв за 21 дни дават 15 000 + 2 000 МВ, но минутите са само 800 при първоначално таксуване 180 сек, после на минута.

streetz
Регистриран: 21 фев 2023, 10:36

Мнение от streetz » 11 сеп 2023, 15:00

A1 са се изхитрили - наели са си външна фирма (някакви шушляци от Ямбол) да се представя за тях и да предлага плановете им, нещо като брокер. Разговори не се записват, съответно се лъже яко - звъннаха, допадна ми предложението, обаче ги питам какви са условията след изтичане на договора, тоест таксата променя ли се, мегабайтите, скоростта, минутите, ТВ канали и т.н. какво се случват с тях. Отговорът беше "Ооо, ама разбира се, че не се променят, само мобилния интернет от неограничен става 7000 MB, всичко друго си е същото." Обаче като добави накрая и "Ама то е хубаво към края на срока да поискате да си го подновите договора със същите условия преди да изтече" ми стана ясно, че ще има изненади. И познах, но поне в моя случай разликата е малка - от 46 лв за домашен интернет, ТВ и мобилен план, стават 50 лв като изтече договора. Ама си рекох да им пусна малко фандък на А1, че бая време ги въртя на чевермето с един безсрочен троен пакет изтекъл преди амнайсе години и досега плащах 30-ина лева общо за трите услуги :D Обаче взе да не стига нета напоследък с тоя home office и затова.
Интересното е, че последния път като ходих в офиса им изрично отбелязах на декларацията за обработка на лични данни, че не желая да ги предоставят на трети лица, бая чавки отметнах с НЕ, та сега се чудя да ходя ли да занимавам комисията за личните данни, щото не ме кефи как така някакви дришльовци ще ми размятат данните наляво-надясно. :lol:
И КЗП ще се наложи да позанимавам - чак сега забелязах, че са ми дали един тон хартия, но номер на договор няма на нито една страница. Да не говорим, че в половината абзаци текста е отрязан от принтера. Така че съветвам ви да гледате по-хубаво от мен :) Не че е драма всичко това, но трябва да им се създава стрес на тия утрепани чиновници в разните комисии, както и на алчните оператори.
Забравих да кажа и какъв план ми дадоха - 23 лв с неограничени минути и мегабайти, скоростта е неограничена само първата година, после 50 mbps, a след изтичане на срока - 24 лв, 1000 минути, 7000 MB и 20 mbps. Горе-долу бива.

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Мнение от Nik21 » 11 сеп 2023, 22:43

Благодаря колега streetz за подробната информация. Ще ми е от полза, скоро ще преподписвам.

ive123
Регистриран: 13 яну 2019, 16:09

Мнение от ive123 » 11 сеп 2023, 22:45

streetz написа:A1 са се изхитрили - наели са си външна фирма (някакви шушляци от Ямбол) да се представя за тях и да предлага плановете им, нещо като брокер. Разговори не се записват, съответно се лъже яко - звъннаха, допадна ми предложението, обаче ги питам какви са условията след изтичане на договора, тоест таксата променя ли се, мегабайтите, скоростта, минутите, ТВ канали и т.н. какво се случват с тях. Отговорът беше "Ооо, ама разбира се, че не се променят, само мобилния интернет от неограничен става 7000 MB, всичко друго си е същото." Обаче като добави накрая и "Ама то е хубаво към края на срока да поискате да си го подновите договора със същите условия преди да изтече" ми стана ясно, че ще има изненади. И познах, но поне в моя случай разликата е малка - от 46 лв за домашен интернет, ТВ и мобилен план, стават 50 лв като изтече договора. Ама си рекох да им пусна малко фандък на А1, че бая време ги въртя на чевермето с един безсрочен троен пакет изтекъл преди амнайсе години и досега плащах 30-ина лева общо за трите услуги :D Обаче взе да не стига нета напоследък с тоя home office и затова.
Интересното е, че последния път като ходих в офиса им изрично отбелязах на декларацията за обработка на лични данни, че не желая да ги предоставят на трети лица, бая чавки отметнах с НЕ, та сега се чудя да ходя ли да занимавам комисията за личните данни, щото не ме кефи как така някакви дришльовци ще ми размятат данните наляво-надясно. :lol:
И КЗП ще се наложи да позанимавам - чак сега забелязах, че са ми дали един тон хартия, но номер на договор няма на нито една страница. Да не говорим, че в половината абзаци текста е отрязан от принтера. Така че съветвам ви да гледате по-хубаво от мен :) Не че е драма всичко това, но трябва да им се създава стрес на тия утрепани чиновници в разните комисии, както и на алчните оператори.
Забравих да кажа и какъв план ми дадоха - 23 лв с неограничени минути и мегабайти, скоростта е неограничена само първата година, после 50 mbps, a след изтичане на срока - 24 лв, 1000 минути, 7000 MB и 20 mbps. Горе-долу бива.
Никой няма да се занимава с теб и личните ти данни...

Sent from my iPhone using Tapatalk

DaTo
Регистриран: 13 сеп 2023, 17:46

Мнение от DaTo » 13 сеп 2023, 17:54

Здравейте, в края на месеца ще трябва да преподписвам договора на А1, за сега плащам 35 лв но са ми много, бих искал да ги намаля на около 20 лв. Четох по форума, това което разбрах е за Йетел - 21.99 неогр. мин. и неогр. интеренет на скорост 50 мб. - това ме устройва напълно, обаче ме притеснява покритието на йеттел и че много хора се оплакват от лошо качество при говорене.
Дайте някакъв съвет, каква е алтернативата освен йеттел, ходих в няколко офиса на А1 и по телефон звънях, най-доброто което ми предложиха е 27 лв. обаче интернета е със скорост 2 мб. което няма как да стане, Виваком дали имат подобно предложение като Йеттел :?:

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от mjoy383 » 13 сеп 2023, 18:58

ок сл е йтетел, отивай там

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 13 сеп 2023, 23:53

DaTo написа:
13 сеп 2023, 17:54
Здравейте, в края на месеца ще трябва да преподписвам договора на А1, за сега плащам 35 лв но са ми много, бих искал да ги намаля на около 20 лв. Четох по форума, това което разбрах е за Йетел - 21.99 неогр. мин. и неогр. интеренет на скорост 50 мб. - това ме устройва напълно, обаче ме притеснява покритието на йеттел и че много хора се оплакват от лошо качество при говорене.
Дайте някакъв съвет, каква е алтернативата освен йеттел, ходих в няколко офиса на А1 и по телефон звънях, най-доброто което ми предложиха е 27 лв. обаче интернета е със скорост 2 мб. което няма как да стане, Виваком дали имат подобно предложение като Йеттел :?:
Пренеси я на предплатена на някой от другите оператори, зареди 10лв.(за да можеш да го пренесеш отново) и се върни на A1 като "нов клиент" за 20лв. и 50Mbits. и неогр. минути.

ass18
Регистриран: 02 окт 2022, 21:13

Мнение от ass18 » 14 сеп 2023, 06:48

JKRL написа:
13 сеп 2023, 23:53

Пренеси я на предплатена на някой от другите оператори, зареди 10лв.(за да можеш да го пренесеш отново) и се върни на A1 като "нов клиент" за 20лв. и 50Mbits. и неогр. минути.
А договора за 2 год. ли е или може да се подпише за една ?

Отговори