Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Придържайки се към опита на колеги (благодаря им!) преминах от mixL+ към mixM+. С натрупаните минути и мегабайти ще откарам около година при средно 13.50 лв/месец. Да го кажем, че не чак толкова тактично отблъснах предложенията за хиляда и нещо минути и 4-5 гб нет месечно срещу 15 лв, щото на първата индексация ще надскочат 18 лв, та пак ще се натикам 3 такси да ги отсвирвам и тия.
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
И ти предполагаш че ако си приел предложението за 15 лв месечно, виваком би го досрамяло и дострашало да те индексира при първата индексация?
Индексацията на цената е сигурна без значение какъв план подпишеш , въпроса е колко пъти ще е в рамките на две години.
уффф.. пак забравих да си подновя MixL+a /въпреки всичките напомнянки/ и си изгубих всичките МВ и минути..
малко ми дотяга цялата тая хамалогия.. но все пак я предпочитам пред договор..
та.. вие като по- осведомени и опитни, има ли нещо по- добро, с което да сменя Vivacom.. или да седя мирен
та.. вие като по- осведомени и опитни, има ли нещо по- добро, с което да сменя Vivacom.. или да седя мирен
При само 3 налични БГ оператора , надали има голям избор за смяна,освен ако самият ти не станещ моб.оператор.
По добре да сме оригинални ,от котлкото скучни и сиви
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Щом на Виваком с автоматичното подновяване забравяш да внесеш пари веднъж на 60 дена,значи не са за теб предплатените карти.zzziggy написа: ↑30 окт 2023, 14:08уффф.. пак забравих да си подновя MixL+a /въпреки всичките напомнянки/ и си изгубих всичките МВ и минути..