Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Дейта картата на А1 е има в два режима 4г е 12 лева за неограничен нет, а 13 лева е в 5 г мрежа на максимална скорост. Мисля, че това е най-доброто за мобилен интернет предлаган от мобилен оператор.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Ами преди това като е била 48 все пак е нещо.ivobel721 написа:45 лв на месец ли е ниската ти месечна такса?nbamrvolte написа: ↑24 окт 2023, 10:57На А1 преди седмица преподписах на по ниска такса. От специал 48 на специал 45. Около 12лв разлика
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Реално какви са условията на A1 Unlimited Special 45.
Чета, че интернета е неограничен на максимална скорост, но пък отделно пише 40 000 МБ
Ако евентуално са 40 000 на максимална скорост, какво става след това и каква е скоростта не пише
Чета, че интернета е неограничен на максимална скорост, но пък отделно пише 40 000 МБ
Ако евентуално са 40 000 на максимална скорост, какво става след това и каква е скоростта не пише
Ама нали има 12 лв разлика?nbamrvolte написа: ↑26 окт 2023, 08:32Ами преди това като е била 48 все пак е нещо.ivobel721 написа:45 лв на месец ли е ниската ти месечна такса?nbamrvolte написа: ↑24 окт 2023, 10:57На А1 преди седмица преподписах на по ниска такса. От специал 48 на специал 45. Около 12лв разлика
Аз пращам 36 лв на неограничени данни на неограничена 5G скорост с висок приоритет в мрежата на А1 и неограничени данни в ЕС, така че аз с това сравнявам и 45 лв за ограничени данни звучи ненормално
Все пак трябва да се гледа днешната действителност. Какво е имало в миналото не е важно.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Досега нищо не ми е падало надолу при преподписване. Изобщо за първи път ми се случва нещо такова.ivobel721 написа:Ама нали има 12 лв разлика?nbamrvolte написа: ↑26 окт 2023, 08:32Ами преди това като е била 48 все пак е нещо.ivobel721 написа: 45 лв на месец ли е ниската ти месечна такса?
Аз пращам 36 лв на неограничени данни на неограничена 5G скорост с висок приоритет в мрежата на А1 и неограничени данни в ЕС, така че аз с това сравнявам и 45 лв за ограничени данни звучи ненормално
На мен ми предложиха по-евтин, но и по-лош план през януари тази година.nbamrvolte написа: ↑26 окт 2023, 15:46Досега нищо не ми е падало надолу при преподписване. Изобщо за първи път ми се случва нещо такова.
За текста по-долу ще кажа с предимството, че знам какво стана с индексацията - и двата плана получиха еднаква индексация от 2 лв.
ivobel721 написа: ↑21 яну 2023, 21:48Аз съм на Unlimited плана на А1 от април 2021 и преди 2 седмици влязох в периода за преподписване в последните 3 месеца. От А1 ми звъннаха и ми предложиха:
Unlimited Special 32 (Plus)
29,99 лв за първите 24 месеца (31.99 лв, ако плащаш на не през Моят А1) (после 37,99 лв)
Неограничени приоритетни 5G данни на неограничена скорост
Неограничени разговори в България (без 0700 предполагам)
1000 SMS-a в България (без кратки номера)
Стандартното количество ЕС роуминг (14.2 ГБ в момента)
По-малко дигитални услуги (предполагам две)
Бяха съгласни и на анекс на сегашния договор и това е опцията, която избрах. Планът ми сега остава следният:
34,14 лв за първите 24 месеца (при плащане в Моят А1) (малко над 70 лв след изтичане)
Неограничени приоритетни 5G данни (до 100 ГБ на ден) на неограничена скорост
Неограничени разговори в България (без 0700)
Неограничени SMSи и MMSи в България (без кратки номера)
Неограничени данни в ЕС роуминг (лимитирани от политиката за справедливо ползване)
4 дигитални услуги
Според мен да си запазя сегашният план си заслужава, ако разликата е 4 лв. А1 не са обявили индексация и не знам дали щяха да индексират новоподписан план.
много ясно, че ще си преподпише твоя план. По-добър от този план, никога не са предлагали А1. Който го е сключил, никой не го е променля, освен тези, които са изтървали срока за преподписване .