Оплачи се на A1 и ще разбереш причината.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Да така е на А1 предплатената. Никои не може да обясни този феномен.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Колеги дайте съвет. На 27-ми, преди два дни изтече договорът към А1, аз не бях в България и не успях по-рано да отида при някой друг оператор за преподписване. Днес бях при Йетел и Виваком с идеята да прехвърля номера на предплатен пакет и после да се върна към А1 като нов клиент и да взема 50 мбит. плана за 20 лв. , обаче и от двете места ме отрязаха, казаха ми че предплатена могат да ми пуснат на нов номер, което мен не ме устройва. Йетел имат за 22 лв. 50 мбит. плана, щяха да го пуснат, обаче от времето на глобул съм имал някакви измислени 100 лв. да им плащам което не е така и там ме отрязаха, виваком предлагат скъпи планове, предложете какво може да се направи. Благодаря.
Отиваш отново в магазин на Vivacom. Ако пак се дърпат, звъниш на 087 123 пред тях и говориш с оператор, тогава ще се навият.DaTo написа: ↑30 окт 2023, 01:16Колеги дайте съвет. На 27-ми, преди два дни изтече договорът към А1, аз не бях в България и не успях по-рано да отида при някой друг оператор за преподписване. Днес бях при Йетел и Виваком с идеята да прехвърля номера на предплатен пакет и после да се върна към А1 като нов клиент и да взема 50 мбит. плана за 20 лв. , обаче и от двете места ме отрязаха, казаха ми че предплатена могат да ми пуснат на нов номер, което мен не ме устройва. Йетел имат за 22 лв. 50 мбит. плана, щяха да го пуснат, обаче от времето на глобул съм имал някакви измислени 100 лв. да им плащам което не е така и там ме отрязаха, виваком предлагат скъпи планове, предложете какво може да се направи. Благодаря.
Вече, ако и към тях имаш задължения, лошо.
Карай нямат тия номерца
4карти съм прехвърлил към вива на предплатена
4карти съм прехвърлил към вива на предплатена
-
- Регистриран: 14 сеп 2007, 19:29
Здрасти колега как се води името на този план, какво да им кажа в офиса? Каква е скоростта на 4г и на 5г и ако взема 5г, ще си работи и на 4г нали, за целия договор ли са еднакви условията, знаеш ли?
Благодаря за отговора, звънях на виваком и по телефона ми казаха, че нямало как, трябва нова карта да се пуска , пробвах и йеттел по телефона, там ми дадоха зелена светлина - може да се направи обаче трябва да видя какво се случва с тия пари дето имам уж към тях, ще пробвам утре преди обяд вива пак да ги чуя и дано да се навият да ми я прехвърлят.
че откога Виваком не прехвърлят номер на предплатена? Последно август пренесох номер при тях.DaTo написа: ↑30 окт 2023, 21:12Благодаря за отговора, звънях на виваком и по телефона ми казаха, че нямало как, трябва нова карта да се пуска , пробвах и йеттел по телефона, там ми дадоха зелена светлина - може да се направи обаче трябва да видя какво се случва с тия пари дето имам уж към тях, ще пробвам утре преди обяд вива пак да ги чуя и дано да се навият да ми я прехвърлят.
А аз на 19 септвмври пренеспн на предплатена във вивата