ivobel721 написа: ↑03 ное 2023, 16:15
Здравейте, има ли промени в скритите планове този месец?
Имам въпрос какви оферти за интернет + тв знаете за тези случаи:
1) Потребител на мобилна услуга към А1 за интернет+тв към А1
2) Нов потребител на А1 без услуги към тях
3) Нов потребител на Виваком без услуги към тях
след месец ми свършва еон премиум и 1000мбита към тях, които имам и ще пускам предизвестие 30дневно след 2 дни.
Офертата е 1000мбита + премиум пакет 18.8лв + 43.1 = 61.9лв - включва приемник и приложение за тв в тази цена
та за нови клиенти към виваком това горе е за 6 месеца по 1лв и после цената горе
за същестуващи клиенти с услуга към виваком и без еон активен е за 9месеца по 1 лв и после цената горе
1лв е приложението за тв допълнително, 5лв на приемник - ще изчакам декември да видим какво ще се случи с всичко това - преди имаше 50% надолу на приемник по ниска цена. Лично сега съм взел 4 приемника и единия тв код - и го ползваме на 3 различни адреса - дори и в чужбина - това се заплащало 5лв, но на мен ми тръгна лятото август месец на нет а1 без да ги платя.
За мен няма по-добро от това да се натовари всичко на максималния пакет и да се раздели между 2-3-4 жилища - пък интернет може да се пусне по всякакъв начин вече, ако ви се пести и от него.
Офертата за 9 месеца по 1лв е само по телефон, в офиса е лимитирана за 6месеца - има различни оферти магазинна мрежа и оператор - въпреки някой път и да им се засичат офертите.
Както писах и в другата тема по другия ми договор за предподписване е излязло 19.80 1000мбит нет в комбо с ънлимитид 100 план 33лв