Устройство ли си си купил с договора?
3те месеца на завишена цена са стандартната цена
Предизвестие е възможно да се пусне още от 23.10.2023behwolf написа: ↑14 ное 2023, 19:21Здравейте, имам един въпрос за договор, който изтича на 19.11. Цитирам и от договора текста "8.7. При отпадане на ТВ програма от даден ТВ пакет (основен или допълнителен), избран/активиран въз основа на това Приложение, както и при промяна на цената на такъв пакет, Абонатът има право да прекрати Договора без неустойка за предсрочно прекратяване само по отношение на съответния ТВ пакет, който е засегнат от промяната, като отправи едномесечно писмено предизвестие до Оператора. Когато ТВ услугата е част от ценови пакет и Абонатът прекрати и ползването на останалите услуги, същият дължи за тези услуги съответна част от посочената по-долу неустойката. ". Ако правилно разбирам, реално за да се прекрати сега договора на 19.11, реално е трябвало да подадем заявление на 18/19.10 или може и сега да се прекрати без да се плаща нищо? Нещо не мога да ги разбера А1. Защо да не може на 20.11 да се прекрати и да се плати само за 1 ден, че и пак искат 1 месец предизвестие?
Ако подадеш предизвестие от 20.10 до 19.11, услугата ти ще е активна до 19.11 и няма да платиш нищо допълнително. Ако подадеш предизвестието след 19.11 (т.е. от 20.11 нататък), ще е едномесечно преизвестие и от 20.11 до края на този един месец ще платиш за услугата на стандартна цена.behwolf написа: ↑14 ное 2023, 19:21Здравейте, имам един въпрос за договор, който изтича на 19.11. Цитирам и от договора текста "8.7. При отпадане на ТВ програма от даден ТВ пакет (основен или допълнителен), избран/активиран въз основа на това Приложение, както и при промяна на цената на такъв пакет, Абонатът има право да прекрати Договора без неустойка за предсрочно прекратяване само по отношение на съответния ТВ пакет, който е засегнат от промяната, като отправи едномесечно писмено предизвестие до Оператора. Когато ТВ услугата е част от ценови пакет и Абонатът прекрати и ползването на останалите услуги, същият дължи за тези услуги съответна част от посочената по-долу неустойката. ". Ако правилно разбирам, реално за да се прекрати сега договора на 19.11, реално е трябвало да подадем заявление на 18/19.10 или може и сега да се прекрати без да се плаща нищо? Нещо не мога да ги разбера А1. Защо да не може на 20.11 да се прекрати и да се плати само за 1 ден, че и пак искат 1 месец предизвестие?
Абсолютно да!vvpacc написа:Благодаря за отговорите.
Договрът е вече прекратен, така че тези 3 месеца ги отписваме.
Трябва до края на месеца да мигрирам. Аз имам друг номер към А1, минах по същия път и условията са ОК.
Значи ли, че дори и да знам за скритите планове, и да искам някой конкретен, ще ми кажат, че няма как?
нищо не съм купувал. тествах няколко дни подред Виваком с моят телефон и А1 със сходна услуга. Виваком - 50-100мс пинг, до САЩ е 200-250мс пинга - абсурд да го ползвам за нещо сериозно; даун - 10-30мбитс / ъп - от 0.5-1(което е абсурдно) до 10-15мбит + има джиттър понякога 100-200-300мс.. и спират Спотифай, Ютуб, и изобщо лага е навсякъде; При А1 е 30-35мс пинг, даун - 170МБитс, ъп 50Мбитс, никакъв джиттър. Говорим за многократно в пъти по-добра услуга предлагана от А1. При А1 всичко зарежда моментално.