Какво ти казаха от Vivacom?STE1 написа: ↑24 ное 2023, 11:40Днес се случи странно събитие на предплатената на Виваком , без да са провеждани разговори и изпращани смс при налични 300 гб интернет и 25000 мин и 1800 смс за няколко часа след зареждане на пари по картата изчезнаха от баланса 1,16 лв.Ако започнат с такива номера то картата става доста не изгодна.
5G предплатена карта Виваком
Re: 5G предплатена карта Виваком
Има ли смисъл да им пиша , едва ли ще направят нещо за 1,16лв.
Не знам дали някой забеляза, че междувременно А1 са обновили предплатените си планове и освен, че вече имат 5G и eSIM, допълнителните пакети са нови и вече почти догонват условията на Виваком. Стартовия пакет е без значение, за всички стартови са едни и същи допълнителните пакети. Даже срока е 30 дни. Единствено глупавото условие, че няма роуминг на Универсален, пък на останалите няма допълнителни пакети си остава.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Вивата едва ли ще се коригират като видят тази оферта
Как точно се случва подновяването на пакетите на А1 ? Всеки път трява да чакаш точно 30 дни и тогава да внасяш парите и да активираш пак пакета .В последно време бях втрещен от покритието на Виваком незнам какво правят но има видимо влошаване извън градовете.
Виваком винаги ли са били така слабо изявени с покритието
От скоро им ползвам услугите но съм останал с впечатлението че не са били толкова зле
От скоро им ползвам услугите но съм останал с впечатлението че не са били толкова зле
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Само Yettel държат фронта с добро покритие и скорост, наследство оставено им от Теленор.
На 100м от клетка на А1 правя 1100 мегабита, на 500м вече нямам обхват, ако влезна в затворено помещение, а извън него - чертичка или две, 80 мегабита макс, а ъплоуда 1-2 мегабита. Влизам в помещение където навън съм направил 1100 мегабита и повече от 150-200 не се прави, а ъплоуда почти изчезва.
Не бих се махнал от Йеттел, но това е принципно след чудовищата гавра с индексирането.
На 100м от клетка на А1 правя 1100 мегабита, на 500м вече нямам обхват, ако влезна в затворено помещение, а извън него - чертичка или две, 80 мегабита макс, а ъплоуда 1-2 мегабита. Влизам в помещение където навън съм направил 1100 мегабита и повече от 150-200 не се прави, а ъплоуда почти изчезва.
Не бих се махнал от Йеттел, но това е принципно след чудовищата гавра с индексирането.
Хайде, хайде, не ги хвалете Yettel, знаем що за стока са!bomobilebulgaria написа: ↑26 ное 2023, 19:47Само Yettel държат фронта с добро покритие и скорост, наследство оставено им от Теленор.
Еми тази информация просто не е вярна, допълнителни пакети има само в тарифа Универсален, а пък тя по някаква случайност е единствената тарифа без роуминг (!!), при смяна пък на тарифата пакетите се губят, значи за една разходка зад граница - смяна на тарифа, губиш си пакета и парите за него, после като се върнеш пак смяна на тарифа, отново активиране на пакет. Кой нормален човек би си причинил този ад доброволно, трябва да си мазохист, не може да става дума и за сравнение с допълнителните пакети при Виваком, те даже си важат и в роуминг.mihailg0 написа: ↑26 ное 2023, 17:14Не знам дали някой забеляза, че междувременно А1 са обновили предплатените си планове и освен, че вече имат 5G и eSIM, допълнителните пакети са нови и вече почти догонват условията на Виваком. Стартовия пакет е без значение, за всички стартови са едни и същи допълнителните пакети. Даже срока е 30 дни. Единствено глупавото условие, че няма роуминг на Универсален, пък на останалите няма допълнителни пакети си остава.