5G предплатена карта Виваком
Re: 5G предплатена карта Виваком
Вчера в офис на йеттел служител каза че арабите са влезнали в владение на оператора
Ще чакаме оферти
Ще чакаме оферти
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Като са влезнали във владение се надявам,че ще им оправят инфраструктурата!Arthur написа:Вчера в офис на йеттел служител каза че арабите са влезнали в владение на оператора
Ще чакаме оферти
Изпратено от моят 23013PC75G с помощта на Tapatalk
Какво правят Виваком последният месец зачестиха неосъществени обаждания след което ми изпраща смс за пропуснати повиквания , силата на сигнала е 99-105 dbm.
Там където живея силата на сигнала е същата, и аз също получавам понякога смс с пропуснати повиквания, даже понякога набирам, отсреща ми вдигат, но аз не чувам нищо, а се оказва, че отсреща ме чуват добре. Поставих няколко пъти въпроса като техническо затруднение, но от Виваком сътрудника ме съветваше да изключа като услуги Volte и Vowifi. Възможно е да е от тази услуга, но мен не ме устройва да ползвам абонаментна услуга без volte.
-
- Регистриран: 01 апр 2023, 23:46
И при мен го има проблема. Забелязах при кои клетки го прави. Решението на този етап е да се минава на 4G.
Днес пак изчезнаха още 1,16 лв , вече ще им пиша да видим дали ще има адекватен отговор.JKRL написа: ↑24 ное 2023, 12:56Какво ти казаха от Vivacom?STE1 написа: ↑24 ное 2023, 11:40Днес се случи странно събитие на предплатената на Виваком , без да са провеждани разговори и изпращани смс при налични 300 гб интернет и 25000 мин и 1800 смс за няколко часа след зареждане на пари по картата изчезнаха от баланса 1,16 лв.Ако започнат с такива номера то картата става доста не изгодна.
Време беше.STE1 написа: ↑29 ное 2023, 18:14Днес пак изчезнаха още 1,16 лв , вече ще им пиша да видим дали ще има адекватен отговор.JKRL написа: ↑24 ное 2023, 12:56Какво ти казаха от Vivacom?STE1 написа: ↑24 ное 2023, 11:40Днес се случи странно събитие на предплатената на Виваком , без да са провеждани разговори и изпращани смс при налични 300 гб интернет и 25000 мин и 1800 смс за няколко часа след зареждане на пари по картата изчезнаха от баланса 1,16 лв.Ако започнат с такива номера то картата става доста не изгодна.
С айфон ли си
Самсунг , досега никога не е имало проблем.Интересно е какво може да ги точи , нищо ново няма качвано и абонирано.
Днес ми отговориха от Виваком натрупаните пари са от входящи смс от магазините на ЮСК. Невероятно е че ти взимат пари при изпращане пратките , казват че са 4 смс-са по 29 ст. но при мен е един . Според мен смс-са е с цена 1,16 лв. , и пак не мога да разбера защо плащаш входящи смс-си.