Не е нормално. Питай ги как така ще те таксуват за входящи SMS-и без да си се абонирал за някаква услуга.STE1 написа: ↑06 дек 2023, 18:34Днес ми отговориха от Виваком натрупаните пари са от входящи смс от магазините на ЮСК. Невероятно е че ти взимат пари при изпращане пратките , казват че са 4 смс-са по 29 ст. но при мен е един . Според мен смс-са е с цена 1,16 лв. , и пак не мога да разбера защо плащаш входящи смс-си.
5G предплатена карта Виваком
Re: 5G предплатена карта Виваком
Проблема е в телефона
Виж в раздела секюрити или нещо подобно
Праща смс
Имал съм такъв проблем от Виваком на поредното обаждане ми казаха че праща смс към европейски съюз
Виж в раздела секюрити или нещо подобно
Праща смс
Имал съм такъв проблем от Виваком на поредното обаждане ми казаха че праща смс към европейски съюз
Има съвпадение в времето на два смс-са от юск и двата пъти по 1,16 лв изчезнали , защо Виваком таксува входящи не знам.Беше ми казано че и на банките така се таксува , което не е вярно. Проверил съм нямам никакви изходящи смс-си. Може и да не е така както казват Виваком но няма кой да се занимава с тях за 2 лв. Ако имаше проблем с телефона щеше да има още взети пари но няма.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Еми те затова ви скубят - защото винаги “няма кой да се занимава”. Затова и плановете са 1гб бг интернет + 12гб роуминг - защото на ЕС “му се занимава”. Отворете orange.ro, поне да видите каква смрад е тук.
reedsolomon написа: ↑06 дек 2023, 22:53Еми те затова ви скубят - защото винаги “няма кой да се занимава”.
Теб като те скубят,ме значи че и нас Ни "скубят"
-
reedsolomon написа: ↑07 дек 2023, 09:02Как си знаех, че първият коментар ще е в защита на картела . Как така ще си позволява някой да критикува прекрасните му услуги
Не е зле да посетиш психиатъра си.Смееш на себе си ли?! На предплатена карта съм и никакъв картел не ме "скубе"
Питай ги писмено и искай обяснение.STE1 написа: ↑06 дек 2023, 22:14Има съвпадение в времето на два смс-са от юск и двата пъти по 1,16 лв изчезнали , защо Виваком таксува входящи не знам.Беше ми казано че и на банките така се таксува , което не е вярно. Проверил съм нямам никакви изходящи смс-си. Може и да не е така както казват Виваком но няма кой да се занимава с тях за 2 лв. Ако имаше проблем с телефона щеше да има още взети пари но няма.
-
Интересно, всеки се оплаква от влошаването на плановете с всяка година, пък после аз съм бил за психиатър. Ad hominem реакцията само демонстрира невъзможност за защита на тезата.
Между другото, имаш само още едно ниво по дефиницията на Греъм - да ме наречеш глупак. Интересно ми е дали ще слезеш на него.
Да не спамим на хората темата.Моя случай е,че никой от операторите не ме е скубал.И през трите съм минал.Относно оплакванията на колегите,това си е нашенска черта,а пък и кьорав карти не играеreedsolomon написа: ↑08 дек 2023, 12:42
Интересно, всеки се оплаква от влошаването на плановете с всяка година, пък после аз съм бил за психиатър. Ad hominem реакцията само демонстрира невъзможност за защита на тезата.
Между другото, имаш само още едно ниво по дефиницията на Греъм - да ме наречеш глупак. Интересно ми е дали ще слезеш на него.