???
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Прочети малко нагоре и ще ги видиш.
Ако не са се променили:
А1
Unlimited Special 24.99
21,99 лв на месец за пренесени от друг оператор
19,99 лв при онлайн плащане
Неограничени минути в България (без 0700 номера)
5000 МБ (+1000 МБ при онлайн плащане) на максимална скорост и 50 Mbps след това (до 100 ГБ на ден)
14 700 МБ в ЕС (вече)
Yettel
20,99 или 21,99 лв на месец
Неограничени минути в България (без 0700 номера)
50 Mbps неограничени данни (до 100 ГБ на ден)
около 25 ГБ в ЕС (не съм сигурен за това)
А1 са пуснали левче аванта за преподписване онлайн. Дали се запазват и -2лв за плащане онлайн?
ми и аз това се питам:) дали важи и за двете:)
А ако сключа сега договор тия кавали ментел ще ме индексират ли? В условията пише не по-рано от 3 месеца, но от какъв зор ще ме индексират за 2023-та? Не си спомням как беше миналата година и дали договорите от текущата година бяха индексирани.
Миналата година индексациите дойдоха март или април и индексираха дори новите договори, подписани точно преди обявената дата за индексация. Новите договори просто ги индексираха след третия месец.
Ясно, значи няма значение кога ще преподпиша. Ако изчакам след индексацията - тогава просто в профила няма да виждам по-ниския план. Сега ми светна unlimited plus 28, което след всички отстъпки е 25лв + евентуално 6% индексация от март. Ако изчакам след март тогава най-вероятно ще ми излиза само unlimited plus 30.
В последните три месеца би трябвало да ти излиза опция в сайта да преподпишеш на същия план.zlostorko написа: ↑09 яну 2024, 10:48Ясно, значи няма значение кога ще преподпиша. Ако изчакам след индексацията - тогава просто в профила няма да виждам по-ниския план. Сега ми светна unlimited plus 28, което след всички отстъпки е 25лв + евентуално 6% индексация от март. Ако изчакам след март тогава най-вероятно ще ми излиза само unlimited plus 30.
Последна промяна от JKRL на 09 яну 2024, 21:25, променено общо 1 път.
Сегашният ми план е unlimited plus 23, който след всички индексации и отстъпки вече е 24лв и евентуално от март ще е 25.50лв. Иначе досега не съм виждал опция в онлайн магазина им да ти предложат да останеш на същия план.