YouTube забавя работата на сайта си при използване на решения за блокиране на реклами
Re: YouTube забавя работата на сайта си при използване на решения за блокиране на реклами
Аз лично пробвам с ублок оригинал, има избързване на моменти преди края на този клип с боби ваклинов ,малко преди края се оправя,пробвах и с браузера едге на уиндоус 10 на който нямам ублок и нищо блокващо пак така има разминаване , с картина и звук всичко е проблема при тубата !
Re: YouTube забавя работата на сайта си при използване на решения за блокиране на реклами
Аз пробвах с мозила браузера клипа на Боби Ваклинов с маман което е 17 минути,има разминаване на звук и картина,като малко преди края се оправя,за всеки случай пробвах без ублок на едге браузера ,проблема си остава и това е от тубата !
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Аз засега съм доволен от Vivaldi браузър!
Опитах се на фабричните Google Chrome, Samsung Internet & Mi Browser(Ползвам Самсунг и Шаоми) греда с тях няма начин да се спрат рекламите!
Вивалди ми е пускал чат пат реклама при тръгване на клипа и то на 10 веднъж я има ,я не!
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Опитах се на фабричните Google Chrome, Samsung Internet & Mi Browser(Ползвам Самсунг и Шаоми) греда с тях няма начин да се спрат рекламите!
Вивалди ми е пускал чат пат реклама при тръгване на клипа и то на 10 веднъж я има ,я не!
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Освен рекламите в YouTube - те остават.bomobilebulgaria написа: ↑16 яну 2024, 21:32Намираш в настройките "Частен ДНС/Private DNS". и пишеш dns.adguard.com
Всички реклами, включително от приложенията в Андроид ще изчезнат
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Да, рекламите докато гледаш самия клип на тубата остават, иначе в самото приложение, не.
На настолен компютър съм описал комбинацията, при която и тези реклами изчезват
На настолен компютър съм описал комбинацията, при която и тези реклами изчезват
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Опера на телефона и Вивалди и на двете места наистина имат перфектно блокиране на реклами без инсталиране на добавки, за сайтовете това винаги е по-ефективно от ДНС-филтрацията.
Иначе Вивалди ми се вижда много постен на телефона, Опера си остава ненадмината като функционалност и удобство. На компютър отстъпва откъм блокиране на реклами, така че за който му е важен вграденият адблокър (А след минаването на manifest v3, може да се окаже наистина важно и по принцип), Вивалди е по-доброто.
Иначе Вивалди ми се вижда много постен на телефона, Опера си остава ненадмината като функционалност и удобство. На компютър отстъпва откъм блокиране на реклами, така че за който му е важен вграденият адблокър (А след минаването на manifest v3, може да се окаже наистина важно и по принцип), Вивалди е по-доброто.
Предпочитам uBlock пред вградените опции за блокиране на реклами. Имам и доста мои филтри. Например така изглежда страницата на АБВ Поща с моите филтри.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
И аз засега, но вероятно за да де ползва пълноценно, от лятото единствената опция ще е с firefox. Не, че е лош, но някои сайтове пък не са съвсем съвместими с него. Един пример е картата с покритие на Йетел.
Последна промяна от defierofodds на 18 яну 2024, 17:33, променено общо 1 път.
На мен Firefox ми е основен. Причината ще е някъде в кода на страница, защото когато не е максимализиран прозореца на браузъра, тогава се показва правилно.defierofodds написа: ↑18 яну 2024, 13:48А аз засега, но вероятно за да де ползва пълноценно, от лятото единствената опция ще е с firefox. Не, че е лош, но някои сайтове пък не са съвсем съвместими с него. Един пример е картата с покритие на Йетел.
На Firefox за Android също може да се инсталират добавки(и там имам uBlock).
-
На мен на Андроид всичко освен Опера ми се струва неизползваемо заради липсата на преформатиране при зуум и нуждата ненужно да местиш на всички страни, за да прочетеш нещо. Веднъж като види човек как сполучливо и удобно са го направили, всичко друго му се вижда архаично.JKRL написа: ↑18 яну 2024, 17:14На мен Firefox ми е основен. Причината ще е някъде в кода на страница, защото когато не е максимализиран прозореца на браузъра, тогава се показва правилно.defierofodds написа: ↑18 яну 2024, 13:48А аз засега, но вероятно за да де ползва пълноценно, от лятото единствената опция ще е с firefox. Не, че е лош, но някои сайтове пък не са съвсем съвместими с него. Един пример е картата с покритие на Йетел.
На Firefox за Android също може да се инсталират добавки(и там имам uBlock).