Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Оферта от А1 за пренос:
Мобилна услуга: Неограничен интернет и минути
Домашен интернет: 150 Mbps
При плащане онлайн: 28 лв./месечно
Първоначална такса: 15 лв.
Мобилна услуга: Неограничен интернет и минути
Домашен интернет: 150 Mbps
При плащане онлайн: 28 лв./месечно
Първоначална такса: 15 лв.
-
- Регистриран: 19 ное 2017, 10:18
Важи ли още офертата на А1 20 ГБ мобилен интернет за 8 лв, неограничен - за 12 лв?
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Да те ги има от много отдавна с разликата,че преди неограничен интернет беше за 10лв ,а от миналата година е на 12 ,а с 5G поддръжка е 13monster789 написа:Важи ли още офертата на А1 20 ГБ мобилен интернет за 8 лв, неограничен - за 12 лв?
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Изтичаше ми договора на Yettel след 2 месеца и вчера реших да попитам в магазин ,каква оферта ще ми предложат ,но поисках да мина на по-ниска такса тъй като досега бях на 69.99 лв, за мое учудване ми казаха ,че мога да мина и на най-ниската тарифа ако искам още на момента . Предложиха ми 38.99лв всичко unlimited ( net на максимално достижима скорост 100Мбита ,като първите 6м бонус на макс скорост ) и ми пуснаха някаква тяхна отстъпка и таксата за целия договор ще е 32.99лв , директно преподписах без да се чудя.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Тъй като още след гаврата с ненормалните индексации на Йеттел реших да се махна, въпреки че за мен от Теленор насам са номер 1, дойде моментът и този договор да изтече.
Има ли някакви скрити оферти за пренос към Виваком, защото А1 карта имам и не ми трябва втора към тях
Има ли някакви скрити оферти за пренос към Виваком, защото А1 карта имам и не ми трябва втора към тях
Това план за data sim ли е?ИЛи за фиксиран интернет през мобилната мрежа?ligaeuropa написа: ↑21 яну 2024, 18:15Да те ги има от много отдавна с разликата,че преди неограничен интернет беше за 10лв ,а от миналата година е на 12 ,а с 5G поддръжка е 13monster789 написа:Важи ли още офертата на А1 20 ГБ мобилен интернет за 8 лв, неограничен - за 12 лв?
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Мерси
Мобилен интернет, DATA SIM e, трябва да си бил над 3 месеца абонат