Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Имам по договор 1 услуга селект безплатно за 6м.
Освен това 12м. нет с неограничена скорост.
Значи все пак ще ми резнат нещо.
Освен това 12м. нет с неограничена скорост.
Значи все пак ще ми резнат нещо.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Някой може ли да ми пусне копие без лични данни от офертат/договор на Yettel за прехвърляне 22 лв., неограничени, 50 мегабита
Колега и аз съм на същия план и имам следния въпрос - Когато подписах плащах 23лв, след индексациите сега плащам малко над 26лв. Та въпроса е ми, сега като си направил Анекс, ще плащаш 23 или 26?
П.П. 2-та лв отстъпка за онлайн плащане не ги броя!
Не ми отговориха на директен въпрос какви стават условията по договора като месечни такси, минути, мегабайти след анекса. Да съм си чел първия договор. Ти обаче си прав. В първия договор пише 23 лв такса. Засега май след анекса отпадат безплатната позиция селект и12те месеца неограничен нет, които го пише в договора. Може обаче да има и други промени. Даже незнам дали няма да ме пуснат на стандартни условия. Като знам какви измамници долни са очаквам всичко. Най-много ме учуди че половин час се разправях да да ми кажат точно колко ще плащам и какво ще получавам след анекса, а те ми ми пускаха стандартен copy/paste да съм си чел договора. Не е нормално да не ти казват какви ще са условията след анекса при положение, че има доста разлики между първия договор и това, което ти набутват с анекс.
Удължават сегашните условия към момента на подписване на анекса. Неограничената скорост и безплатната услуга Select отпадат, защото към момента са изтекли. Цената е тази, която плащаш към момента, НО, ако има индексиране тази година, вероятно няма да те индексират.В@НК0 написа: ↑05 фев 2024, 19:04Не ми отговориха на директен въпрос какви стават условията по договора като месечни такси, минути, мегабайти след анекса. Да съм си чел първия договор. Ти обаче си прав. В първия договор пише 23 лв такса. Засега май след анекса отпадат безплатната позиция селект и12те месеца неограничен нет, които го пише в договора. Може обаче да има и други промени. Даже незнам дали няма да ме пуснат на стандартни условия. Като знам какви измамници долни са очаквам всичко. Най-много ме учуди че половин час се разправях да да ми кажат точно колко ще плащам и какво ще получавам след анекса, а те ми ми пускаха стандартен copy/paste да съм си чел договора. Не е нормално да не ти казват какви ще са условията след анекса при положение, че има доста разлики между първия договор и това, което ти набутват с анекс.
Ако ти позволява да преподпишеш на Unlimited Special Plus 26 или 28, ще ти е по-изгодно. Виж в Специални оферти в Моят A1 и Преподсиване тук https://www.a1.bg/private/mobile/identification-number
Опция да не подписваш анекса има ли?
Просто да ти начислят 1-2лв към таксата без да подновяваш за нови 24 месеца ?
В срок за преподписване съм и смятах да премина на А1 на неограничени минути и нет после на 50mb за 22лв но ако решат да ме индексират по някое време и губя промоционалните условия става доста неизгодно
В срок за преподписване съм и смятах да премина на А1 на неограничени минути и нет после на 50mb за 22лв но ако решат да ме индексират по някое време и губя промоционалните условия става доста неизгодно
Виж приложението, което съм сложил. Таксата скача с 1лв / 1000 м / 7000 мб. Колега ми казва, че е на предплатен план на А1 и за 10 лв на месец получава 300 м и 8000 мб. като мегабайтите ако не се ползват се натрупват. Не виждам смисъл да им плащам за същото вече с индексациите 27 лв или 25 при онлайн плащане.le6o112 написа: ↑06 фев 2024, 07:03Опция да не подписваш анекса има ли?
Незнам дали ако изчакам няма да излезе нещо по-изгодно. Или пък да се прехвърля.
На план с по-висока такса не ми се минава, защото после слизане на долу няма и посмъртно.
Сега ми отговориха от [email protected], че месечната такса ще е 22,99 лв/м. Значи все пак не е толкова лоша оферта. Разбира се ако казват истината. То таксата може да се провери едва като излезе фактура. Така че май по-добре да изчакам и преди отчетната дата да подпиша, за да видя какво ще излвзе.
Тези анекси на А1 нещо не мога да ги разбера... При Вивата просто ме информираха че ми вдигат таксата нищо не съм подписвал и условията останаха същите.
Ако сега мина на А1 на въпросната тарифи 22лв с неограничени минути и нет а втората година ограничен до 50 mb и решат да ме индексират след месец или година ще ме карат да подпиша договор за примерно 1000 Мин и 7-8000mb така ли е?
При Yetel как седят нещата ? Някой запознат да сподели моля
Ако сега мина на А1 на въпросната тарифи 22лв с неограничени минути и нет а втората година ограничен до 50 mb и решат да ме индексират след месец или година ще ме карат да подпиша договор за примерно 1000 Мин и 7-8000mb така ли е?
При Yetel как седят нещата ? Някой запознат да сподели моля
Плана за прехвърлане в А1 вече е 24лв.