Той беше 25лв., но ти дават 3лв. отстъпка за преноса и още 2лв. при плащане на фактурата през Моят A1. Не става ясно тези 24лв. след всички отстъпки ли?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Днес ги попитах за план при пренос от друг оператор и ми назаха всичко неограничено 24 лв при онлайн плащане
вмомента съм на Unlimited 50 - 31,99 лв.
VIVACOM
Здравейте,
Радваме се, че се свързахте с нас!
Към момента можем да предложим подновяване с абонаментен план Unlimited 100 с месечна такса за целия период на договора 34.99 лв с ДДС. За да можем да предложим оферта с по-ниска цена е необходимо първо да изтече срока на договора.
VIVACOM
Здравейте,
Към момента можем да предложим подновяване с абонаментен план Unlimited 100 с месечна такса за целия период на договора 34.99 лв с ДДС. За да можем да предложим оферта с по-ниска цена е необходимо първо да изтече срока на договора.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Плана за прехвърляне на номер от друг оператор към Yettel вече в 25лв. Неограничени минути и интернет. За 12 месеца няма ограничение на скоростта, но oт 13 до 24 месец има ограничение 100mbps.
Колко още пъти ще напишеш какво ти предлагат? Като не те устройва минавай на А1 или Йетел.DemKol написа: ↑07 фев 2024, 14:04вмомента съм на Unlimited 50 - 31,99 лв.
VIVACOM
Здравейте,
Към този план се очаква да се присъединят доста клиенти
Виваком още ли продължават да предлагат стандартните условия при пренос ?
Те са непоклатими
10март ми изтича договора при вивата и най-изгодната оферта е следната: Smart M за 19.99 - 2000 Национални | 4500 MB
пълна трагедия за момента.. Ще изчакам до последно и май това ще е по принцип ми са достатъчни и минутите и МБ, но сравнително сегашния договор(2000мин 15000мб) идва скъпо..
пълна трагедия за момента.. Ще изчакам до последно и май това ще е по принцип ми са достатъчни и минутите и МБ, но сравнително сегашния договор(2000мин 15000мб) идва скъпо..