След изтичане на договора минутите от неограничени стават на 1000 това е ясно, но какво става с интернета?
Така написано излиза че си остава неограничен отново
След изтичане на договора минутите от неограничени стават на 1000 това е ясно, но какво става с интернета?
Сподели условията, за да преценим колко са изгодни.
И аз така го разбирам.
Цената става 31 лв, защото няма да има 3 лв за пренос, отстъпката е 24 месеца, онлайн плащането също не знам дали остава.JKRL написа: ↑17 фев 2024, 23:23Сподели условията, за да преценим колко са изгодни.
И аз така го разбирам.
Цената скача с 6лв., тоест на практика от 20 на 26лв.(преди евентуалните индексации), което не е лошо като цена за безсрочен договор с такива условия.
Какво пречи да си вземеш телефон на изплащане, ако сменяш оператор? Нали правят проверка на кредитната история?horhe13 написа: ↑17 фев 2024, 19:42Аз пък не схващам малоумието да сменяш оператор през 2 години... Имам 3 бг карти на мое име с изтекли договори от поне 3-4 години- и към момента няма по-добри предложения от стандартните условия по старите ми договори...
И само да питам- като сменяте операторите редовно как си купувате новите телефони? У кеш от магазина ли? Бас хващам, че максимум 2-ма от вас тук някога са купували флагман у кеш, в брой, на ръка от магазина- масово се молите на бързите кредите да ви одобрят близинга и духинга за телефончето... И после се чудите как да си заредите ваучер...
Аз преподписах друг договор с анекс и отстъпката за онлайн плащане се запазва. Според мен има шанс при анекс да махнат тези 3 лв отстъпка за пренасяне от друг оператор, защото вече не сте пренесен клиент, но може и да я запазят. Ама ако минеш от 20 лв на 23 лв пак е напълно окей.
Лично аз съм против разни изплащания, кредити, лизинги и както там още се наричат. То тва остана, и телефон на изплащане да взема... Трябва да е на цена, на която кат счупи екран на втория месец да го хвърлиш и да купиш друг, което при флагманите не е невъзможно, но си е тегаво. А най-големия кеф е последните месеци, когато плащаш месечна такса близка до стойността му... Не приемам мисленето и действията на хора тип "цървули няма, гайда иска".horhe13 написа: ↑17 фев 2024, 19:42
И само да питам- като сменяте операторите редовно как си купувате новите телефони? У кеш от магазина ли? Бас хващам, че максимум 2-ма от вас тук някога са купували флагман у кеш, в брой, на ръка от магазина- масово се молите на бързите кредите да ви одобрят близинга и духинга за телефончето... И после се чудите как да си заредите ваучер...
Аз пък не разбирам малоумието да взимаш телефон на изплащане с договор на висока такса само заради един телефон.Винаги се взима само ако имаш парите ако ги нямаш тогава по каква логика изобщо се насочваш за флагман който не ви е по джоба.Аз пък не схващам малоумието да сменяш оператор през 2 години... Имам 3 бг карти на мое име с изтекли договори от поне 3-4 години- и към момента няма по-добри предложения от стандартните условия по старите ми договори...
Ей, цървул жалък, това ли ти е детската мечта? Да тъпчеш хората? Такива комплексирани лайненца като теб са ми пределно ясни! Скрий се вече обратно в дупката, откъдето си изпълзял. Затова ли се регистрира тука?
horhe13 написа: ↑18 фев 2024, 17:38Докато мислиш толкова ограничено винаги ще бъдеш в категорията на
Научете нещо простичко- НЕ гледаш колко има в паницата на другия, а гледаш как я пълни и се учиш за да е пълна и твоята. Не всеки може да стане милионер, но всеки може да изкарва достатъчно за да живее спокойно, добре и в собствен дом (е, с ипотека)... По вашите мерки и условията в бг няма особен проблем семейство да изкарва едни 6000лв., ако изкарвате по-малко от 5000лв. то проблемът е у вас...