Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Възможно е, те постоянно си менят цените и промоциите. В Турция 3гб. нет през ерало ми струваха 4 долара преди месец. Тогава това беше най-евтиното.
През GoMoWorld (собственост на eir Ireland и не се занивамат с реклами навсякъде като Airalo) не са толкова променливи и 3.5 ГБ за 7 дни продължава да е €3,99
https://www.gomoworld.com/countries/turkey/
Абсолютно! Много си прав.
Имам питане за Free2Go.
При баланс 0 лв и минути 0, възможни ли са входящите повиквания? Ако, да, за какъв период?
При баланс 0 лв и минути 0, възможни ли са входящите повиквания? Ако, да, за какъв период?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Имам няколко предплатени карти Free2go и възникна проблем с едната - вече второ зареждане не ми прехвърлят неизползваните минути и мегабайти на mix L+. На останалите карти всичко си се прехвърля. Отправих запитване на чата и ми казаха, че всичко си е наред и нищо не трябвало да се прехвърля!? Казах им, че с другите номера не е така, а те ми отговориха, че ще предадат за проверка...
Та искам да питам дали някой е имал подобен проблем?
Предния ден зареждам пари и на другия ден пакет Mix M+ валиден 21 дни се подновява автоматично на дъщеря ми и всичко се натрупва: минути, МБ и смс.
Ето част от разговора
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Аз също имах същия проблем. Не съм се разправял с Виваком. Направих следното: деактивирах пакета и си го ползвах до деня преди да изтече валидността, в същия ден преди да изтече валидността го активирах пак, минути и мегабайти се прехвърлиха и до сега няма проблем с автоматичното подновяване. Беше преди повече от година.1nemo написа: ↑18 апр 2024, 22:00Имам няколко предплатени карти Free2go и възникна проблем с едната - вече второ зареждане не ми прехвърлят неизползваните минути и мегабайти на mix L+. На останалите карти всичко си се прехвърля. Отправих запитване на чата и ми казаха, че всичко си е наред и нищо не трябвало да се прехвърля!? Казах им, че с другите номера не е така, а те ми отговориха, че ще предадат за проверка...
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Вчера презаредих MixL+ и остатъка от предходния период се прехвърли без проблеми.