Аз съм на същата тарифа. В момента, при онлайн плащане, на месец ми е 24,50, иначе е 26.50. Обаждаха ми се да предлагат тарифа, която ще ми е 27.99 след плащане онлайн. Като има добавено 5G, повече роуминг и 150 минути към номера в ЕС.След индексацията Special Plus 23 ще излиза на същите пари. Чудя се дали да приема или да бягам към Йетел.В@НК0 написа: ↑21 фев 2024, 14:33Говорих сега с един служител на *88 и ми каза, че A1 Unlimited Special Plus 25 в момента е 26,99 след индексацията 2023. Тази година нямало да бъде индексиран ако преподпиша на него. Обаче се закле, че позицията селект е безплатна за 12м, а не за 24м, както е в сканирания договор.
Аз в момента съм на Unlimited Special Plus 23.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
от вивата нещо ново
@valkov2 не виждаш ли в профила ти Unlimited Special Plus 28? Там цената ще е 25лв след всички отстъпки.
Така пише:
Получаваш 2 лв. отстъпка и 1 000 МВ бонус за всяко онлайн плащане на твоята фактура през Моят А1
Поръчай онлайн и ще получиш 1 лв./мес. допълнителна отстъпка от месечната такса за целия срок на договора
Откъде го гледаш? Влез през сайта и иди на преподписване. Тези горните 2 изречения са написани там. Ако го гледаш през моят А1 - там не ги пише или поне не видях къде.
Получаваш 2 лв. отстъпка и 1 000 МВ бонус за всяко онлайн плащане на твоята фактура през Моят А1
Поръчай онлайн и ще получиш 1 лв./мес. допълнителна отстъпка от месечната такса за целия срок на договора
Откъде го гледаш? Влез през сайта и иди на преподписване. Тези горните 2 изречения са написани там. Ако го гледаш през моят А1 - там не ги пише или поне не видях къде.
Да, имаш и двете отстъпки(2лв+1лв).
Да, наистина се вижда само през браузър.zlostorko написа: ↑25 фев 2024, 08:39Така пише:
Но ми е страшно чудно, защо още от сега бързат да ме вържат за нови две години. Договорът ми изтича в началото на август.
Ами защото ,ще има съд ,и ми се струва че ще паднат ,така си връзват гащите със нови договори.
Именно и аз заради това се чудих дали няма да изчезне изведнъж, защото навсякъде пише, че може да ги спрат когато и както си поискат. А именно това което се тръби за масовия иск може да е нещото, което ще им е опцията да кажат поради разходи по дела ви махаме отстъпкитеzlostorko написа: ↑25 фев 2024, 08:39Така пише:
Това за съда го чух по радиото, но ми е чудно защо трябва 240-те депутата трябва да се подпишат и да го входират... Като знам масовите искове в европа колко успяват и как ги боли г*за всички. Виж отвъд океана правят рекол на коли, защото батерията на ключа била декефтна
Относно моя план - JKRL ясно е, че са си вързли гащите с малък текст, но Smart Unlimited Special съдържа Unlimited Special и за мен е редно да се въпозлва - Както Unlimited Special Plus не е само Unlimited Special.
Не се заяждам просто споделям мнение