trynkata написа: ↑18 апр 2024, 22:43Аз също имах същия проблем. Не съм се разправял с Виваком. Направих следното: деактивирах пакета и си го ползвах до деня преди да изтече валидността, в същия ден преди да изтече валидността го активирах пак, минути и мегабайти се прехвърлиха и до сега няма проблем с автоматичното подновяване. Беше преди повече от година.1nemo написа: ↑18 апр 2024, 22:00Имам няколко предплатени карти Free2go и възникна проблем с едната - вече второ зареждане не ми прехвърлят неизползваните минути и мегабайти на mix L+. На останалите карти всичко си се прехвърля. Отправих запитване на чата и ми казаха, че всичко си е наред и нищо не трябвало да се прехвърля!? Казах им, че с другите номера не е така, а те ми отговориха, че ще предадат за проверка...
Та искам да питам дали някой е имал подобен проблем?
След като го деактивира, най-вероятно няма да му бъде разрешено да го активира преди да изтекат бонусите, но според мен си струва - така или иначе в момента очакванията са да ги изгуби, т.е. да се деактивира пакета, ако не сработи горното, да се изгубят съзнателно и да се активира пакета на ново след като всичко изтече и отново му бъде разрешено.