Попрочети малко във форума поне,преди да се правиш на експерт.От месеци го пише.Йеттел са направо брутални с индексациите.Аз съм отдавна на предплатена,но един приятел си плаща за 3 карти такова увеличение и най-тъпото е,че повярвал на служителя,че плана няма да се индексираNSWDG написа: ↑25 апр 2024, 17:56Много ми е интересно да видя от тези, които твърдят, че имат индексации от 50% и дори близо 100% някакво документално доказателство. Първо, не мога да допусна по време на две годишен период да ти се увеличи таксата с такъв процент и да не вземеш мерки овреме, ако знаеш че си прав. Второ - единствения начин да се вдигне толкова таксата е договор с едногодишна промоция и после непромоционална такса.
Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Хич даже не е подвеждащо заглавието, тука говорим не само за промяна в таксите на различните пакети, а темата възникна, когато Рибаком промени условията на действието на пакетите, като времетраене, а именно от 28 дни валидност на 21 дни валидност, което си беше увеличение с 30% в цената реално. И беше направено подмолно. Сега идва и това увеличение и така за има няма 7-8 месеца си увеличиха цените с над 50%, това гранични с брутална измама!mishobehar написа: ↑25 апр 2024, 15:09Само да уточня - заглавието на темата не е коректно, защото никой не е измамен. Като си на предплатен план приемаш факта, че във всеки един момент може да ти се случи това нещо и да ти променят условията.
Ако си на договор и те мигрират към нещо друго (освен индексацията, която е част от условията) - това е измама.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Реално не е измама, защото взимайки предплатен пакет се съгласяваш, че нищо не е записано в договор. Ти за фирмата си непостоянен клиент, който днес може да зареди, ама утре да не зареди, докато за договора те имат сигурен доход. Защо им е на тях да правят припейда по-изгоден от договора? Аз ако бях търговски директор на телеком това щях да направя.Paffkata™ написа: ↑25 апр 2024, 19:36Хич даже не е подвеждащо заглавието, тука говорим не само за промяна в таксите на различните пакети, а темата възникна, когато Рибаком промени условията на действието на пакетите, като времетраене, а именно от 28 дни валидност на 21 дни валидност, което си беше увеличение с 30% в цената реално. И беше направено подмолно. Сега идва и това увеличение и така за има няма 7-8 месеца си увеличиха цените с над 50%, това гранични с брутална измама!mishobehar написа: ↑25 апр 2024, 15:09Само да уточня - заглавието на темата не е коректно, защото никой не е измамен. Като си на предплатен план приемаш факта, че във всеки един момент може да ти се случи това нещо и да ти променят условията.
Ако си на договор и те мигрират към нещо друго (освен индексацията, която е част от условията) - това е измама.
Иначе съм голям фен на припейда и би било чудесно и няколко виртуалки да влязат, ама в момента това е реалността тук у нас.
И въпреки това пак този план е по-изгоден от У2 и У10, а У100 вече ако имаш по-голямо потребление от 25гб си заслужава.
Ако спра абонамента за Mix L+, ще мога ли да ползвам натрупаните до момента минути и мегабайти и ако да, колко време?
Дрън-дрън. Пълни глупости. Аз ти дадох скрийншот от моите фактури. Направи го и ти. Тогава можеш да ми говориш за експерти.gonz0104 написа: ↑25 апр 2024, 18:15Попрочети малко във форума поне,преди да се правиш на експерт.От месеци го пише.Йеттел са направо брутални с индексациите.Аз съм отдавна на предплатена,но един приятел си плаща за 3 карти такова увеличение и най-тъпото е,че повярвал на служителя,че плана няма да се индексираNSWDG написа: ↑25 апр 2024, 17:56Много ми е интересно да видя от тези, които твърдят, че имат индексации от 50% и дори близо 100% някакво документално доказателство. Първо, не мога да допусна по време на две годишен период да ти се увеличи таксата с такъв процент и да не вземеш мерки овреме, ако знаеш че си прав. Второ - единствения начин да се вдигне толкова таксата е договор с едногодишна промоция и после непромоционална такса.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Чета, чета… твоите твърдения са “Една Жена Каза”. Което за мен всъщност е нищо. Жив и здрав да си
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Хора, помислете малко преди да минавате на абонаментни планове. Да, Виваком вдигнаха предплатената услуга, но тя все още си остава най-изгодна. Предплатената карта има още няколко плюса, които никой не отчита. При нея не рискуваш да получиш някой "безкраен платен абонамент", докато сърфираш в нета. Няма опасност да получиш безумна сметка, защото си влязал в роуминг в гранична зона. Няма опасност да ти начукат няколко стотин лева за интернет, докато си в Турция или на гръцка яхта, наближила албанско пристанище. И винаги можеш да смениш оператора, ако се появи по-изгодна оферта. Лично аз се чувствам значително по-спокоен на предплатена карта.