Нямаш ли договора разпечатан да видиш на коя дата е сключен?
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Разпечатан не, защото се подписваше онлайн, но имам това.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
След много ровене в нета, най накрая намерих инфо в една група във фейсбук, което трябва да се закачи най-отгоре на темата!
"Прехвърляне на номер БЕЗ НЕУСТОЙКА се осъществява в рамките на последните 30 дни от договора, СЛЕД ИЗЛЯЗЛА И ПЛАТЕНА ПОСЛЕДНА ФАКТУРА."
В моя случай след 1-ви... Така, че неустойката която са ми начислили е вярна...
Служителките на А1 ме уверяваха, че може и преди това в рамките на 30-те дни. Или и те не знаят, за което се съмнявам..., или искаха да си направят таргета за месеца, което е по-вероятно... Не се прави така. Лошо почваме с А1...
"Прехвърляне на номер БЕЗ НЕУСТОЙКА се осъществява в рамките на последните 30 дни от договора, СЛЕД ИЗЛЯЗЛА И ПЛАТЕНА ПОСЛЕДНА ФАКТУРА."
Служителките на А1 ме уверяваха, че може и преди това в рамките на 30-те дни. Или и те не знаят, за което се съмнявам..., или искаха да си направят таргета за месеца, което е по-вероятно... Не се прави така. Лошо почваме с А1...
Само йеттел и в последния ден ти нашиват неустойкаpenmark написа:След много ровене в нета, най накрая намерих инфо в една група във фейсбук, което трябва да се закачи най-отгоре на темата!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Това реално не е ли ПРЕДПОСЛЕДНАТА фактура, защото ПОСЛЕДНАТА ще е след като изтекат и "последните 30 дни от договора". В последната ще ме таксуват и за използвани сини и зелени зони примерно, в тези последни 30 дни.
Последна е защото месечната такса се предплаща. Допълнителните услуги се плащат в следващата сметка. Смисъл ако се натрупа някаква сметка над таксата, се заплаща в следващата фактура.
Аз дадох пример с Комнет. При тях всичко беше коректно. Съжалявам ако съм те подвел. Моята логика, все още е тази, която споделих. Но има една приказка - “ Ако искаш да размееш доставчика си, му разкажи за плановете си…. Или беше за Господ
А каква неустойка начислиха?
А каква неустойка начислиха?
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
На предната страница постнах скрийншот. 50лв вместо 30. 20лв горница. Не ми е за 20лв, просто никъде не можах да намеря инфо, а и момичетата от а1 ме подведоха. При мен винаги е проба грешка. Сега се опарихме, за другият път ще знаем. Написах го с цел някой ако търси в гугъл да му излезе и да е полезно.
Щом ти изтича на 25-ти май можеше спокойно на 26-ти април да го пренесеш/закриеш (в зависимост дали ще ползваш картата).
Сметката е без значение на коя дата излиза или на коя са те занулили - там си преизчисляват пропорционално за дните, които все още си ползвал картата при тях + ако си изпращал съобщения, звънял си на специални номера или нещо друго, което може да се натрупа към сметката.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 17 яну 2023, 22:21
Точно в тази тема има изписано безброй пъти как се преминава на друг оператор.Проблема е във самия форум,защото не отделя важни теми.1200 страници изписани по 10- на теми.Едно и също с години се пита и се отговаря.penmark написа: ↑03 май 2024, 14:34На предната страница постнах скрийншот. 50лв вместо 30. 20лв горница. Не ми е за 20лв, просто никъде не можах да намеря инфо, а и момичетата от а1 ме подведоха. При мен винаги е проба грешка. Сега се опарихме, за другият път ще знаем. Написах го с цел някой ако търси в гугъл да му излезе и да е полезно.