Услугите на Google се ползват по-лесно с новите телефони на Huawei
Новина от MobileBulgaria Услугите на Google се ползват по-лесно с новите телефони на Huawei
Интересно ми е как работи Ютуб през MicroG? По същият начин ли като Vanced? Има ли реклами, работи ли при изключен екран и т.н.? Ако не, ще мога ли да си инсталирам Vanced(Revanced) и да си ползвам всички "благинки" на Премиум без да плащам?
Андроид Ауто работи ли?
Re: Услугите на Google се ползват по-лесно с новите телефони на Huawei
Аз съм с премиум и след като се вписах с моя профил работеше каквото успях да видя - със сигурност нямаше реклами и видеото вървеше при изключен екран. За Vanced не мога да коментирам, но YouTube с microG работи.
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Поредната дописка, спонсорирана от Ковид-посолството от Дж. Баучер 58, хахахах! А това, че нито Google Play, нито приложенипта на Google са легални ст его пропуснали нещо, а? Или, че нито едно от приложенията за шпионската сапунерка не са одобрени от Google? A това, че целият трафик преминава през неодобрени сървъри на ККП и Бейжин? Ех...че живот! На Бехар не му пука за майки, баби загинали от китайския Ковид-19. Парички да има.
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Re: Услугите на Google се ползват по-лесно с новите телефони на Huawei
Абе, човек, моля те престани с глупостите. Нямаш едно нормално мнение в този форум. Къде от Гугъл отиде на загинали майки и баби.strikercho написа: ↑03 май 2024, 22:45Поредната дописка, спонсорирана от Ковид-посолството от Дж. Баучер 58, хахахах! А това, че нито Google Play, нито приложенипта на Google са легални ст его пропуснали нещо, а? Или, че нито едно от приложенията за шпионската сапунерка не са одобрени от Google? A това, че целият трафик преминава през неодобрени сървъри на ККП и Бейжин? Ех...че живот! На Бехар не му пука за майки, баби загинали от китайския Ковид-19. Парички да има.
Какво значи "легални" или "нелегални"? Google ако поиска ще ги спре тия неща много лесно, но явно не иска и това е някакъв начин да се заобиколи забраната и те целенасочено си затварят очите.
Аз лично не ползвам китайски телефони и каквато и да е китайска техника, но някои потребители ги интересуват.