Запазват се.Спрях L+ и активирах М+.Всичко се запази.
Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Re: Виваком решиха да измамят клиентите на предплатени карти
Засега да, но промените са след 27 май. Още веднъж ще презаредя на досегашните условия и след това ще има промени.
+2 лв за М+ и +3 лв за L+
Мерси! Пропуснал съм го. Видях го на предишната страница. Поне няма да ни вдигат плановете с телефония.
Здравейте, от 3 години имам предплатена услуга и вече два пъти в роуминг ми се е случвало да ми се занули баланса (беше най-много 3 лв, така че е окей). Има ли как да видя фактура за какво са ме таксували? Главният ми номер е на договор с А1 и там получавам подробна информация във фактурата.
При последното изчезване на парите бях в роуминг в САЩ и Виваком твърдят, че съм използвал данни там 2 пъти, а аз не съм. Има ли как да получа подробни данни освен през чата с тях?
При последното изчезване на парите бях в роуминг в САЩ и Виваком твърдят, че съм използвал данни там 2 пъти, а аз не съм. Има ли как да получа подробни данни освен през чата с тях?
Ето това е основен проблем. Не само при предплатени карти. Операторът може да “докаже”, че си говорил с Осама бин Ладен в отвъдното, а ти можеш само да скърцаш с зъби.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Няма да ти дадат никакви данни с подробности(питал съм за аналогичен случай, но в България и то пак Vivacom). Само след съдебно решение ще дадат на компетентните органи разпечатка с проведените сесии и посетените адреси/сайтове. В най-добрият случай ще ти кажат "в еди си кой ден има ползвани еди си колко мегабайта".ivobel721 написа: ↑18 май 2024, 20:40Здравейте, от 3 години имам предплатена услуга и вече два пъти в роуминг ми се е случвало да ми се занули баланса (беше най-много 3 лв, така че е окей). Има ли как да видя фактура за какво са ме таксували? Главният ми номер е на договор с А1 и там получавам подробна информация във фактурата.
Все пак пробвай. Може да са се променили нещата.
За съжаление е точно така. Могат да манипулират данните, както си искат.
Може да си сигурен, че не си използвал данни, само и единствено ако устройството е било изключено през времето на престоя. И приложенията и оп. система непрекъснато търсят и използват мрежата.