Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

DemKol
Регистриран: 01 авг 2019, 13:04

Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)

Мнение от DemKol » 26 май 2024, 22:48

ET написа:
25 май 2024, 12:27
Този за 23.99 минус 2 лв. за онлай плащане ми го предложиха и на мен. Плана иначе е на 32 лв Unlimited Special нещо си, с промоция става 26.99, от магазина правят отстъпка още 3 лв., но само при пренасяне на номер, така ми казаха, и ако имаш друг номер към тях и го вържеш заедно с този на 2 г. договор. Предложиха и телефон Моторола 04 , за 20 лв. еднократно в брой. Комплект с безжични слушалки. Но го няма този план нито на сайта, нито в списанието. Въобще въведоха голяма тайна по отношение на офертите, на оф ициалните сайтове са пълно дърво, а реалните неща стават в офис. Доколкото разбрах, тъй като се интересувах принципно само от интернет, има опция и там да падне цената до някакъва подобна, "с разрешение на управителя". А реално това си е съвсем официална промоция според мен, само дето не я обявяват.
20 лв ама с плана Unlimited Ultra
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

le6o112
Регистриран: 22 дек 2019, 10:51

Мнение от le6o112 » 27 май 2024, 06:50

Здравейте,ако човек е на този план за 23.99 минус 2 лв. Unlimited Special нещо си. И иска да закупи телефон от А1 коя тарифа трябва да гледа Unlimited S или М ?

Plastex
Регистриран: 13 май 2006, 12:32

Мнение от Plastex » 27 май 2024, 16:37

Имам за прехвърляне 2 номера, и май ще е към А1 като гледам/слушам офертите на трите оператори. Йетел са шегобийци и понеже картите са към тях, ми предлагат най-смехотворната оферта за едно и също 34 лв за неограничени разговори и интернет, при виваком е около 26 лв, а при А1 ще е около 22 след всички отстъпки.
Направо им тръгнах форсинг в офиса на йетел, че търся оферта клас 24-25 лв, не можели под 34, при положение, че предлагат при пренос 22 лв за същото, за което искат 34 от хора, които са им плащали 15 години. Или имат клиентите си за безмозъчни, или за крепостни, или те самите са с отклонения.
Аз поне не мога да си обясня тяхната жертвоготовност да изпуснат едни 50 лв/месец.

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 27 май 2024, 20:30

Plastex написа:
27 май 2024, 16:37
Имам за прехвърляне 2 номера, и май ще е към А1 като гледам/слушам офертите на трите оператори. Йетел са шегобийци и понеже картите са към тях, ми предлагат най-смехотворната оферта за едно и също 34 лв за неограничени разговори и интернет, при виваком е около 26 лв, а при А1 ще е около 22 след всички отстъпки.
Направо им тръгнах форсинг в офиса на йетел, че търся оферта клас 24-25 лв, не можели под 34, при положение, че предлагат при пренос 22 лв за същото, за което искат 34 от хора, които са им плащали 15 години. Или имат клиентите си за безмозъчни, или за крепостни, или те самите са с отклонения.
Аз поне не мога да си обясня тяхната жертвоготовност да изпуснат едни 50 лв/месец.
Ако държиш да останеш на Yettel, може да направиш врътката с пренос към друг оператор на предплатена > зареждаш 10лв. > пренос към Yettel

Plastex
Регистриран: 13 май 2006, 12:32

Мнение от Plastex » 27 май 2024, 22:39

Дали има някаква разлика към кои ще бъда. С друг номер бях към йетел, покрай индексациите не ги изтраях и минах на предплатена към виваком запазвайки си номера, не виждам разлика при едните или другите. Все е тая, към края на юни изтича договора, мисля, че 2-3 дни преди края трябва да ги прехвърля към друг оператор, да не ме гърбят с наказателни такси.

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 28 май 2024, 09:05

Ако изключим мненията на зомбираните, които възхваляват един или друг оператор, разлика няма. И трите са едни и същи мошеници от един картел. Единствено може да провериш покритието на мрежата в твоя град, квартал или месторабота и да се съобразиш с този критерий.

Потребителски аватар
JKRL

Мнение от JKRL » 28 май 2024, 13:47

treyyy написа:
28 май 2024, 09:05
Ако изключим мненията на зомбираните, които възхваляват един или друг оператор, разлика няма. И трите са едни и същи мошеници от един картел. Единствено може да провериш покритието на мрежата в твоя град, квартал или месторабота и да се съобразиш с този критерий.
Значи не са един дол дренки всички оператори, защото в някои райони един оператор може доста да надделее над друг. Извън града се виждат големи разлики при трите оператора.

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Мнение от treyyy » 28 май 2024, 14:30

JKRL написа:
28 май 2024, 13:47
Значи не са един дол дренки всички оператори, защото в някои райони един оператор може доста да надделее над друг. Извън града се виждат големи разлики при трите оператора.
Имах предвид, като отношение към клиента. Зинали са едни усти, и само си им мил докато те прилапат. Трите мобилни оператора и банките правят огромни печалби, като оскъпяват непрекъснато услугите си, а властта нехае и мило гали картела.

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 30 май 2024, 05:59

Гледам, че Ментел са пуснали нова опция, това ми излиза за домашния интернет. Интересно дали ще го пуснат и за мобилните планове.
Screenshot_30-5-2024_55738_www.a1.bg.jpeg
Всъщност преди седмица-две ги отрязах по телефона за преподписване на по-скъп план и може заради това да са ми го пуснали. Само дето аз съм на стар план, който си запазва условията след изтичане, така че и с това няма как да ме подлъжат. 8-)
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.

Потребителски аватар
JKRL

Мнение от JKRL » 30 май 2024, 09:02

defierofodds написа:
30 май 2024, 05:59
Гледам, че Ментел са пуснали нова опция, това ми излиза за домашния интернет. Интересно дали ще го пуснат и за мобилните планове.Screenshot_30-5-2024_55738_www.a1.bg.jpeg
Всъщност преди седмица-две ги отрязах по телефона за преподписване на по-скъп план и може заради това да са ми го пуснали. Само дето аз съм на стар план, който си запазва условията след изтичане, така че и с това няма как да ме подлъжат. 8-)
Има я опцията, откакто пуснаха новия изглед на сайта(мисля, че миналата година по това време). Дори си спомням, че постнах скрийншот и коментирахме, че няма я опцията с устройство да се запази стария план, но пък я има горната опция от скрийншота, което е дори по-добре..

Отговори