Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Някой има ли представа- договор на А1 изтича на 28.06.24.,досега всички фактури излизат около 1во,2ро число, последната още не ми излиза,вече е 7ми, не знам защо се бави, няма и почивни дни,да обясни бавенето, проверявам през Моят А1. Ако се пренеса уикенда ще има ли проблеми(неустойки) ? Чаках последната фактура,но тя не идва, а през седмицата ще ми е по-сложно да го направя
при всички се бави, и при мен така.osil написа: ↑07 юни 2024, 17:12Някой има ли представа- договор на А1 изтича на 28.06.24.,досега всички фактури излизат около 1во,2ро число, последната още не ми излиза,вече е 7ми, не знам защо се бави, няма и почивни дни,да обясни бавенето, проверявам през Моят А1. Ако се пренеса уикенда ще има ли проблеми(неустойки) ? Чаках последната фактура,но тя не идва, а през седмицата ще ми е по-сложно да го направя
Pixel 8
+1scenic написа: ↑07 юни 2024, 18:47при всички се бави, и при мен така.osil написа: ↑07 юни 2024, 17:12Някой има ли представа- договор на А1 изтича на 28.06.24.,досега всички фактури излизат около 1во,2ро число, последната още не ми излиза,вече е 7ми, не знам защо се бави, няма и почивни дни,да обясни бавенето, проверявам през Моят А1. Ако се пренеса уикенда ще има ли проблеми(неустойки) ? Чаках последната фактура,но тя не идва, а през седмицата ще ми е по-сложно да го направя
edit:Фактурите от 4-ти билинг цикъл са излезли
Преди седмица тъпаците от Йетел се обадили на баща ми и го подмамили да преподписва, уж същите условия, цената същата, обичайните глупости. Разбрали се да му пратят договора по куриер за подпис, само че като пристигнал се оказало, че условията не са много "същите" - интернета на 1/3 от стария план. Съответно нищо не подписал, тоест нищо не е дал на куриера. Обаче в приложението гледам, че вече плана е сменен, и то още в деня на разговора по телефона. Ония му звъняли после, той им теглил майните да не го занимават повече и така. Сега, КЗП е ясно, че ще бъдат уведомени, обаче се чудя как така от телефонен разговор решават да сменят план? За какво абим мастилото по договорите тогава? Някой сблъсквал ли се е с подобен случай?
Предполагам са сменили плана, когато се видели, че е доставено от куриера. Подайте сигнал на КЗП и те бързо ще се усетят, че всъщност нямат подписан договор.streetz написа: ↑08 юни 2024, 12:14Обаче в приложението гледам, че вече плана е сменен, и то още в деня на разговора по телефона. Ония му звъняли после, той им теглил майните да не го занимават повече и така. Сега, КЗП е ясно, че ще бъдат уведомени, обаче се чудя как така от телефонен разговор решават да сменят план?
Освен това би ли споделил на какъв план е в момента и какъв план са му пратили? Все пак това е целта на тази тема.
Неограничени минути и 8 ГБ интернет за 21 лв първите 2 години, след това - 32 лв. Преди това беше за същите пари пак с неограничени минути и 20 ГБ + още 15 ГБ компенсация, защото бяха спрели плановете с нет за чат и соц мрежи. След изтичане щеше да е 24 или 25 лв, нещо такова.
Вярно, Виваком ми връщат една такса, понеже изчаках да излезе последната фактура и на същият ден направих преноса към А1. Потвърдено е, не вярвах да взема нещо от тях, но стана.
Тази тема не е ли за затваряне вече?
Предплатените на Виваком имат много Мегабайти и минути. За 15 лв. си решавате проблемите, особено след като излезе статистиката че хората ползват средно 15 - 20 GB трафик на месец. Няма смисъл от неограничени планове, това си е трик за продажби.
Предплатените на Виваком имат много Мегабайти и минути. За 15 лв. си решавате проблемите, особено след като излезе статистиката че хората ползват средно 15 - 20 GB трафик на месец. Няма смисъл от неограничени планове, това си е трик за продажби.
Планът L+ излиза 22лв/ за 31 дена-=KaLin=- написа: ↑10 юни 2024, 21:21Тази тема не е ли за затваряне вече?
15-20GB, но с икономии. Спреш ли да сменяш WiFi < > Мобилен интернет и да мислиш какво гледаш в интернет, трафикът рязко се качва и то без усилия.-=KaLin=- написа: ↑10 юни 2024, 21:21Тази тема не е ли за затваряне вече?
Предплатеният допълнителен пакет*
Затова за тези пари не си заслужава предплатена карта. Някой го наричат свобода, но ако се плаща постоянно по толкова, каква свобода е?