Apple влиза в ерата на изкуствения интелект с Apple Intelligence

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Re: Apple влиза в ерата на изкуствения интелект с Apple Intelligence

Мнение от -=KaLin=- » 11 юни 2024, 23:09

Тук ще се включа и аз за да стане ясно че в България никой не ползва Apple, а той е само и единствено набутан от търговците на устройства. Магазините им стоят празни и без никакъв оборот. Продават максимум по 1 устройство в месеца, колкото да имат някакъв оборот - визирам Мол Пловдив. Никой не ползва Apple. А тези които ползват продуктите им губят както своето време, така и това на компанията. Както се казва Apple Ran Out of Time!

Наздраве на победителите и на истинските хора, които знаят как да общуват!

ka3anova
Регистриран: 26 окт 2021, 21:25

Мнение от ka3anova » 12 юни 2024, 08:11

Интересен коментар, но несвързан с реалността.

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 12 юни 2024, 09:03

-=KaLin=- написа:
11 юни 2024, 23:09
Тук ще се включа и аз за да стане ясно че в България никой не ползва Apple, а той е само и единствено набутан от търговците на устройства. Магазините им стоят празни и без никакъв оборот. Продават максимум по 1 устройство в месеца, колкото да имат някакъв оборот - визирам Мол Пловдив. Никой не ползва Apple. А тези които ползват продуктите им губят както своето време, така и това на компанията. Както се казва Apple Ran Out of Time!

Наздраве на победителите и на истинските хора, които знаят как да общуват!
Това е абсолютно невярно. Като естествено Android е значително по-популярната ОС, за iPhone имам наблюдения, че имат пазарен дял около 25%. Тази анкета също ми дава причини да си мисля това, а и имам и други статистики: https://mobilebulgaria.com/surveys/?id=847

Отделно - потребителите с iPhone ги ползват значително по-дълго време, заради дългата софтуерна поддръжка.

Потребителски аватар
JKRL
Регистриран: 18 фев 2021, 10:41

Мнение от JKRL » 12 юни 2024, 11:39

mishobehar написа:
12 юни 2024, 09:03
Отделно - потребителите с iPhone ги ползват значително по-дълго време, заради дългата софтуерна поддръжка.
Моите наблюдения са, че ги ползват по-дълго, заради високата цена на устройствата. Ако дадеш 2-3 бона за телефон, няма да искаш да го продадеш след 2-3 години. И при Android е същото, но там има голям диапазон от цени. С евтините лесно се разделят хората.

kimy
Регистриран: 28 юли 2016, 02:26

Мнение от kimy » 12 юни 2024, 12:28

Новината е интересна най-вече за потребителите на iPhone 15 и чакания iPhone 16. За тези които ползват модели от 14 надолу не е ясно доколко трябва да чакат нещо от "Apple Intelligence"?! В момента съм с iPhone 14 Pro и няма да го сменя само заради тази интелигентност.

ka3anova
Регистриран: 26 окт 2021, 21:25

Мнение от ka3anova » 12 юни 2024, 13:29

JKRL написа:
12 юни 2024, 11:39
mishobehar написа:
12 юни 2024, 09:03
Моите наблюдения са, че ги ползват по-дълго, заради високата цена на устройствата. Ако дадеш 2-3 бона за телефон, няма да искаш да го продадеш след 2-3 години. И при Android е същото, но там има голям диапазон от цени. С евтините лесно се разделят хората.
Не всичко е в цената. Аз примерно сменям или като спре поддръжката или като пуснат модел, който разполага с подобрение, което искам и нямам. Това може да е моделът от следващата година, а може и да е на петата година.

Отговори