Иде реч за офертите при вече изтекъл договор, а не в последните три месеца.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 14 апр 2021, 10:19
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
За 25 лв неограничен 50мбит + телевизия +koletotop написа:Здравейте, има ли скрити оферти за преподписване на А1 или са само тези от приложението?
3 Селект за 12 месеца
При пренасяне от друг оператор
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Имам служебен телефон от 20 години . Предложиха ми от компаниятя в която работя , да го освободат и да го прехвърля на физическо лице , т.е вече да си е на мое име. До тук ОК. В А1 , ВЧЕРА ми казаха , че нямат налични оферти и се принудих подпиша договор на най - най най ниската възможна такса , само и само да не си загубя номера . Днес си ги прехвърлих към Йетел , всичко неограничено при прехвърляне , 15 лв за 6 месеца , след това на 30 лв .
Тъкмо да подпиша и една баба си носи ТЕЛК решение . Попитах ги за отстъпка с ТЕЛК . Имат 20% отстъпка .
Да обобщя :
А1 бяха щедри до преди месец
Тъкмо да подпиша и една баба си носи ТЕЛК решение . Попитах ги за отстъпка с ТЕЛК . Имат 20% отстъпка .
Да обобщя :
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Тези ТЕЛК-отстъпки и за "скритите" планове ли ги прилагат?milqmolq написа: ↑27 юни 2024, 15:53Имам служебен телефон от 20 години . Предложиха ми от компаниятя в която работя , да го освободат и да го прехвърля на физическо лице , т.е вече да си е на мое име. До тук ОК. В А1 , ВЧЕРА ми казаха , че нямат налични оферти и се принудих подпиша договор на най - най най ниската възможна такса , само и само да не си загубя номера . Днес си ги прехвърлих към Йетел , всичко неограничено при прехвърляне , 15 лв за 6 месеца , след това на 30 лв .
Да обобщя :
Иначе А1 имат за 12 лв такъв план, но е само с 3ГБ.
При пренос на номер от корпоративен план към план за физическо лице, не се предлагат скрити оферти, а само тези от каталога. Аз успешно пренесох номера си от план на фирмата на баща ми към договор мое име през март 2021 година, когато имаха план за 30,99 лв с 50 000 МБ в каталога (1лв отстъпка при онлайн плащане). Планът ми към фирмата беше 30 лв на месец с ДДС с 15 000 МБ. Месец след това се пренесох на Unlimited плана от април 2021. Всичко това беше възможно, защото всеки път минавах към по-скъп план.milqmolq написа: ↑27 юни 2024, 15:53Имам служебен телефон от 20 години . Предложиха ми от компаниятя в която работя , да го освободат и да го прехвърля на физическо лице , т.е вече да си е на мое име. До тук ОК. В А1 , ВЧЕРА ми казаха , че нямат налични оферти и се принудих подпиша договор на най - най най ниската възможна такса , само и само да не си загубя номера .
При мен А1 ми казаха, че задължително трябва да предподпиша договора с някой от тези в каталога, но аз бях окей с това, защото към онзи момент офертите бяха добри. Имаше момент, в който бях пренесен на мое има със стария корпоративен план, така че не знам дали това, което ми казаха, е вярно. Сигурно е можело да се пренеса към друг оператор, заплащайки съответните неустойки.
Скритият план за 22 лв е само при пренасяне от друг оператор.
Не. Само на стандартните планове. Баба ми е на такъв план.
Всичко е неограничено, ама на каква скорост?
От днес три карти от йетел към този план на а1. Дойдоха ми в повече йетелските интелигенти, които не можели под 34 лв, пък после 25 лв, но да съм пуснел и телевизия за 7 лв/месец, пък след 6 месеца да съм я спирал срещу 70 лв.
-
- Регистриран: 21 дек 2018, 17:08
Много се чудя, дали да предпиша с Vivacom.
Като "лоялен клиент" получих следната "невероятна оферта" за Unlimited 100:
- 17.49 за първите 6 месеца
- 34.99 за останалите 18 месеца
Мисля да се пробвам с A1, защото мизерията е пълна при Виваком
Абсолютно. 6 месеца бързо минават. А1 при 22 лв/месец имаш и едни 15 лв еднократно, но... няма пълно щастие.pnedyalkov написа: ↑28 юни 2024, 11:58Много се чудя, дали да предпиша с Vivacom.
Какво има да се чудите , при такава оферта се пренася на друг оператор.Много се чудя, дали да предпиша с Vivacom.