Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
На 28 юни е края на договора към А1 на жена ми. Платих последна фактура на 7 юни(забави се иначе към 1-2 число излиза) , пренесен към Йетел на 10 юни. Сега в Изипей ми казват, че има 21 лв някъде за плащане. Принципно е около 31 лв таксата с индексациите. Нормално ли е, чаках да ми върнат предплатената такса. Или това е частична такса и после трябва да чакам връщане. Вече не излиза в Моя А1 и не мога да я видя
Най-вероятно това е разликата между пълна такса за 30 дневно предизвестие и предплатената сума от досегашния абонамент.osil написа: ↑28 юни 2024, 12:44На 28 юни е края на договора към А1 на жена ми. Платих последна фактура на 7 юни(забави се иначе към 1-2 число излиза) , пренесен към Йетел на 10 юни. Сега в Изипей ми казват, че има 21 лв някъде за плащане. Принципно е около 31 лв таксата с индексациите. Нормално ли е, чаках да ми върнат предплатената такса. Или това е частична такса и после трябва да чакам връщане. Вече не излиза в Моя А1 и не мога да я видя
Аз разбрах, че той има да доплаща, а не на него да му връщат пари.Ilian K написа: ↑28 юни 2024, 13:05Най-вероятно това е разликата между пълна такса за 30 дневно предизвестие и предплатената сума от досегашния абонамент.osil написа: ↑28 юни 2024, 12:44На 28 юни е края на договора към А1 на жена ми. Платих последна фактура на 7 юни(забави се иначе към 1-2 число излиза) , пренесен към Йетел на 10 юни. Сега в Изипей ми казват, че има 21 лв някъде за плащане. Принципно е около 31 лв таксата с индексациите. Нормално ли е, чаках да ми върнат предплатената такса. Или това е частична такса и после трябва да чакам връщане. Вече не излиза в Моя А1 и не мога да я видя
Казаха ми че е неустойки,звънях на *88,не съм дочакал 26ти,въпреки че излезе последната фактура и спазих съветите от форума, . Сега ще чакам това което съм предплатил като такса да се приспадне с използването последния месец, следващата седмица ще се разбере дали ще покрие неустойката
Днес минах покрай офис на Йеттел, за да видя пълните параметри на плана за пренос. Оказа се, че са два:
1. 21.99
- неограничени минути
- неограничени мегабайти на макс. скорост 1 година
неограничени мегабайти на скорост 50 мегабита
- 17600 мегабайта роуминг в ЕС
2. 29.99
- неограничени минути
неограничени мегабайти на скорост 100 мегабита
- 21600 мегабайта роуминг в ЕС
- 50 минути към номера от ЕС
1. 21.99
- неограничени минути
неограничени мегабайти на скорост 50 мегабита
- 17600 мегабайта роуминг в ЕС
2. 29.99
- неограничени минути
неограничени мегабайти на скорост 100 мегабита
- 21600 мегабайта роуминг в ЕС
- 50 минути към номера от ЕС
Ползва ли се в Йеттел някаква отстъпка за онлайн плащане? Или това са цени след приспадане на отстъпката? Благодаря.
iPhone 16 Pro Max, White Titanium, 256 GB
Несериозно е дори да очаквате от Йеттел отстъпка при плащане .
22 при Telenor = 24 - 2 за онлайн плащане при Mtel
обаче Виваком продължават да подиграват с клиентите си..pnedyalkov написа: ↑28 юни 2024, 11:58Много се чудя, дали да предпиша с Vivacom.
Като "лоялен клиент" получих следната "невероятна оферта" за Unlimited 100:
- 17.49 за първите 6 месеца
- 34.99 за останалите 18 месеца
Мисля да се пробвам с A1, защото мизерията е пълна при Виваком
22 лв А1 50мбит е супер. + получаваш Xplore TV Диема,Макс Спорт,Hbo,Netflix за 12 м.