Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Индексират я.
Тия дни ще питам в офис за този план, устройва ме идеално за 21.99. Само се чудя дали не е стара цена, която вече е индексирана за 2024, понеже от декември гледам хора на тази цена:
Ако ми откажат за 21.99 - търсят да изстискат повече и да пробвам друг офис или наистина заради индексацията да върви сега за около 24-25?
Съвсем си актуален плана, вчера подписах договора и днес ми активираха картата от Йеттел. Не си попаднал на служител явно.Vegetto написа: ↑12 юли 2024, 16:07Тия дни ще питам в офис за този план, устройва ме идеално за 21.99. Само се чудя дали не е стара цена, която вече е индексирана за 2024, понеже от декември гледам хора на тази цена:
Ако ми откажат за 21.99 - търсят да изстискат повече и да пробвам друг офис или наистина заради индексацията да върви сега за около 24-25?
П.п. Впечатлен съм от качеството на мрежата и сигнала при разговор в сравнение с Виваком в Русе.
За по-голямата сума май беше с 100 Mbit вместо 50.
Здравейте, остават ми по малко от три месеца за да ми приключи договора към А1. Мога ли преди да изтече срока да си прехвърля номера?
Не. Ще дължиш неустойки, ако не си ПЛАТИЛ ПОСЛЕДНАТА ФАКТУРА ОТ ДОГОВОРА. Нарочно наблягам на това с големи букви. Имаше човек тук, който изгоря по тая начин. Дори аз тогава за съжаление му дадох погрешен съвет.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Важното в случая е КРАЙНАТА ДАТА НА ДОГОВОРЪТ. Не е задължително датата на фактурата да съвпада с датата на изтичане на срока на договора. Във фактурата се плаща абонамент за следващия месец + разходите за миналия. Пример: изтича на 02.10.24, датата на фактурата е 15-то число. На 03.10.24 може да се пренесе, а след 15-ти минава да си плати или да му върнат пари според потреблението.
В конкретния случай ще плащаш неустойка:
- три пълни такси,
- разликите между промоционалната и редовната такса за ползваните месеци
- ако си взел устройство, също и субсидията ( намалението).
Бъркаш, човек. И аз дадох същия грешен съвет. Важното е да СИ ПЛАТИЛ последната фактура от договора. Върни назад и ще видиш целия казус. Накрая правят сторно на една такса и ти я връщат ако си се прехвърлил.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Важното е крайната дата на договора. Моя договор изтече на 1 юни и се преместих на 5 юни. Илзезе ми кредитно от Виваком и ми възстановиха 7 лв. И трите оператора могат да те клъцнат с неустойки, ако прекратиш преди датата на договора. Иначе последната ми фактура беше на 15 май. А ако бях изчакал 15 юни, най вероятно щях да плащам аз нещо, вместо кредитно.