Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
На мен при излязла последна и платена фактура и пренесен номер 15тина дена преди да изтече договора пак ми начислиха неустойки 21.47 преди месец от А1, защото не съм изчакал края(въпреки че спазих съветите на форума и изчаках 24та фактура) . После ще ми приспаднат от първата фактура и остават към 3 лв за доплащане.На Йетел си е 21.99,просто някои го предлагат по-скъпо(с по-малко отстъпка), сключих го миналия месец. Така намалих от А1 към Йетел с 10лв на месец таксата.
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
А как ще се разбере коя я броят за последна?NSWDG написа: ↑13 юли 2024, 09:14Бъркаш, човек. И аз дадох същия грешен съвет. Важното е да СИ ПЛАТИЛ последната фактура от договора. Върни назад и ще видиш целия казус. Накрая правят сторно на една такса и ти я връщат ако си се прехвърлил.Код: Избери всички
Ето скрийншот от мнението по другата тема. Всичко е валидно в случая, с допълнение, че ФАКТУРАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПЛАТЕНА, а не прости излязла.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Бъркаш хората с тия фактури. Най-просто е датата на изтичане на договора. Не го прави по-сложно отколкото е! Всеки договор си има начало и край. Денят следващ датата на изтичане на договор е най-правилния и точен начин!
Добре бе, нервен. Вземи прочети 30-40 страници назад и тогава се изказвай. Има изгорели точно с такива “опростени разсъждения”. А едно мнение по-горе питат и как се определя последна фактура, а не кога изтича договора.
==================
MPXV3RX/A
MPXV3RX/A
Върнах и четох всичко, което има написано по случая - номера е пренесен 10 дни ПРЕДИ ДА ИЗТЕЧЕ договора. Затова има неустойка.
Пич, твоите са разсъждения. Аз го преживях преди месец. Номер не се пренася без неустойки преди края на датата договора, ясно ли ти е? Стига си бъркал хората с тия фактури. Всички изпатили са такива, които са пренесли преди края на договора, защото ги объркахте с тези последни фактури преди края на договора! Срокът на договора е 24 месеца и е фиксиран от до, фактурите излизат в различни периоди. Спрете да се ориентирате по фактурите!
Потвърждавам по-горното, излязла последна фактура на 7ми юни,платена,пренесен на 10ти юни, договор изтичащ на 26.06.24г., неустойки 21.47лв,заради неизчакване на последния ден от А1.Въпреки уверения и на Йетел и Виваком при преговорите, че се пренася без неустойки, дори дори преди последна излязла фактура, изчаках. Не че за 2 месеца не си ги избивам, защото е с 10 надолу таксата, а и с приспадане на предплатена фактура остават 3 лв за доплащане към А1, но въпросът е принципен и да си знаят абонатите
Явно A1 са над закона и си правят каквото искат. Пусни жалба в КЗП.osil написа: ↑14 юли 2024, 22:50Потвърждавам по-горното, излязла последна фактура на 7ми юни,платена,пренесен на 10ти юни, договор изтичащ на 26.06.24г., неустойки 21.47лв,заради неизчакване на последния ден от А1.Въпреки уверения и на Йетел и Виваком при преговорите, че се пренася без неустойки, дори дори преди последна излязла фактура, изчаках. Не че за 2 месеца не си ги избивам, защото е с 10 надолу таксата, а и с приспадане на предплатена фактура остават 3 лв за доплащане към А1, но въпросът е принципен и да си знаят абонатите
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Първо са 20лв,които са вече 3лв,не ми се занимава, второ не съм сигурен че съм прав, защото наистина договорът не е изтекъл, трето е на жена ми номера, на нея още по-малко ще и се занимава, иначе аз движа нещата като проучвания, договори, оферти, пренасяне за всички роднини