Един месец преди изтичането на договор. Няма смисъл да стои до посления ден освен, ако не е взел от предишния оператор устройство при сключването на договора - в него случай трябва да изчака да изтече до последния ден.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Един ден след изтичане!!!! Не го слушайте тоя.
Като не ми вярваш отиди сам при произволен оператор и ги попитай кога можеш да пренесеш номера си.
Трябва да си в последния месец (не последния ден от месеца) от датата на приключване на договора.
Примерно, ако е до 20-ти август 2024-та - на 21-ви юли спокойно можеш да отидеш при новия си оператор. Единствено, ако имаш закупено устройство при сключването на договора - тогава трябва да изчакаш да изтече срокът.
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
За трети път пиша. Виваком и Йетел казаха че няма проблем и неустойки да се пренеса при тях последния месец. Аз си изчаках и фактурата, платих я и след това се пренесохме и ми нашиха 21.47 неустойки от А1, защото не съм изчакал последния ден . Така ми обясни по телефона на *88 жена от А1. И това преди месец. Така вместо да ми върнат 18лв от предплатена фактура, ще доплащам около 3лв след приспадане от неустойката
Пич пренесох се преди месец, замълчи просто!centur написа: ↑18 юли 2024, 14:29Като не ми вярваш отиди сам при произволен оператор и ги попитай кога можеш да пренесеш номера си.
Трябва да си в последния месец (не последния ден от месеца) от датата на приключване на договора.
Примерно, ако е до 20-ти август 2024-та - на 21-ви юли спокойно можеш да отидеш при новия си оператор. Единствено, ако имаш закупено устройство при сключването на договора - тогава трябва да изчакаш да изтече срокът.
Така и не се уточни имаше ли закупено устройство (било то телефон, слушалки, смарт часовник или каквото и да е към самия план) или само и единствено месечна такса?osil написа: ↑18 юли 2024, 15:13За трети път пиша. Виваком и Йетел казаха че няма проблем и неустойки да се пренеса при тях последния месец. Аз си изчаках и фактурата, платих я и след това се пренесохме и ми нашиха 21.47 неустойки от А1, защото не съм изчакал последния ден . Така ми обясни по телефона на *88 жена от А1. И това преди месец. Така вместо да ми върнат 18лв от предплатена фактура, ще доплащам около 3лв след приспадане от неустойката
Няма да мълча на празни приказки и простии, които се пишат и хората се вързват, че са верни.
Можеш да се пренесеш в последния месец, на който изтича договора без да дължиш неустойки, ОСВЕН ако нямаш закупено устройство).
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
E хубаво де, днеска е 18.07.2024, договора ми с А1 е до 26.07.2024, преноса е на 19.07.2024 г. Нямам устройство взето от тях, защо ми начислиха от А1 наустойка 8 лв. без ДДСcentur написа: ↑18 юли 2024, 16:39Така и не се уточни имаше ли закупено устройство (било то телефон, слушалки, смарт часовник или каквото и да е към самия план) или само и единствено месечна такса?osil написа: ↑18 юли 2024, 15:13За трети път пиша. Виваком и Йетел казаха че няма проблем и неустойки да се пренеса при тях последния месец. Аз си изчаках и фактурата, платих я и след това се пренесохме и ми нашиха 21.47 неустойки от А1, защото не съм изчакал последния ден . Така ми обясни по телефона на *88 жена от А1. И това преди месец. Така вместо да ми върнат 18лв от предплатена фактура, ще доплащам около 3лв след приспадане от неустойката
Няма да мълча на празни приказки и простии, които се пишат и хората се вързват, че са верни.
Можеш да се пренесеш в последния месец, на който изтича договора без да дължиш неустойки, ОСВЕН ако нямаш закупено устройство).
Няма закупено абсолютно нищо! Само абонаментен план. Може да е нова мода тези неустойки, но са факт
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
И каква е логиката в това? Прекратяваш предсрочно договора чрез пренасяне, как може да няма неустойка?centur написа: ↑18 юли 2024, 16:39Така и не се уточни имаше ли закупено устройство (било то телефон, слушалки, смарт часовник или каквото и да е към самия план) или само и единствено месечна такса?osil написа: ↑18 юли 2024, 15:13За трети път пиша. Виваком и Йетел казаха че няма проблем и неустойки да се пренеса при тях последния месец. Аз си изчаках и фактурата, платих я и след това се пренесохме и ми нашиха 21.47 неустойки от А1, защото не съм изчакал последния ден . Така ми обясни по телефона на *88 жена от А1. И това преди месец. Така вместо да ми върнат 18лв от предплатена фактура, ще доплащам около 3лв след приспадане от неустойката
Точно за това говоря!Договорът се нарушава в този случай.Трябваше да сепрсне заявление за пренос на 27.07.2024E хубаво де, днеска е 18.07.2024, договора ми с А1 е до 26.07.2024, преноса е на 19.07.2024 г. Нямам устройство взето от тях, защо ми начислиха от А1 наустойка 8 лв. без ДДС