Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Хора, приятели, съфорумници, като чета какви скрити планове ползвате, аз ползвам 41 + 29.99 на месец за две SIM карти с неограничени минути, неограничени мегабайти, + два пакета по 1.50лв./месец за 2000 SMS в Yettel. + Застраховка за смартфон 7 лв. Абе 85лв. за нищо всеки месец ... Единия ми договор е до Април 2025, мисля поне него да прекратя
Както го е казал автора, попаднал на хора и станал човек Доскоро и ние плащахме по 87 лв месечно на йетел за нещо, което сега ни е около 45 лв при а1.-=KaLin=- написа: ↑25 авг 2024, 20:13Хора, приятели, съфорумници, като чета какви скрити планове ползвате, аз ползвам 41 + 29.99 на месец за две SIM карти с неограничени минути, неограничени мегабайти, + два пакета по 1.50лв./месец за 2000 SMS в Yettel. + Застраховка за смартфон 7 лв. Абе 85лв. за нищо всеки месец ... Единия ми договор е до Април 2025, мисля поне него да прекратя
https://www.gomoworld.com/countries/esim-bulgaria/kdkrastev написа: ↑24 авг 2024, 21:13Здравейте ! Някой може ли да даде идея за предплатен пакет или план на чуждестранен мобилен оператор, с включени разговори и нет в България. Или за подобен esim пакет с нет. Идеята ми е да го ползвам за по няколко дена месечно, когато съм по хижите ни. Там често обхват има само единия от нашите мобилни оператори, а не искам да купувам пакети и за трите.
Имат 5G достъп до трите оператора и с промо код ESIMDB можеш да вземеш €3 отстъпка, дори и за евтиния план.
Някой наясно ли е че вече не предлагат А1 ПЛАНА ОТ 24 ЛЕВА, а вече само по каталог като идиотите от Виваком?
Явно там, където си отишъл, са си покрили квотата за пренос от Йеттел и Виваком, и затова спират да го предлагат. Трябва да се има в предвид, че този план се предлага на квотен принцип.
iPhone 16 256 GB Ultramarine
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Apple Watch Series 8 45 mm Starlight
AirPods Pro with MagSafe Case
Xiaomi Mi11 Lite 5G Truffle Black
Здравейте, някой получавал ли е предложение с включени международни минути? В официалните планове гледам че най-евтиното е 40лв от уеттел с 200мин. Дали някой има по-евтина оферта?
А защо са ви "международни минути"? Ако имате богата леля в чужбина, не може ли да и звъните през редица други приложения през интернет?
Днес в офиса на а1 в мол Сердика се разигра интересна случка. Отивам да регистрирам предплатената си карта, прехвърлена от виваком, това по указание, получено от *88, но там неква госпожа, дето забравила да си тръгне от плажа поне година, не ще да ми регистрира картата, сам съм се бил насадил с тая карта и тя нямало как да ми помогне и няма да навлизам в подробности за неприятното впечатление което направи с ехидни усмивки и подмятания...
Излизам от офиса, и отново звъня на *88, ами... идете в наш офис, да ви активират картата. Та, потеглям пак към офиса, който е на 6м и 50 см, тоя път тая въпросната ъъъ... интелигентка заета с ползвател, коренно различен по поведение от мен. Отивам при колежката и, приятно момиче, което веднага се зае да я активира, а в това време чувам човека при тая другата да и натяга обръчите с думи от рода на "не искам да пускам писмена жалба" да я подканя да си свърши работата, щото от *88 и на него му обяснили какъв е реда, и тая го преметнала и него. Така я насмете, че ония явно си имат стратегия като опръскат кълките и някой побеснее най накрая, заприиждаха от всички дупки и чупки из офиса, единия бил управителя, щял да свърши работата. Човека вика тая да си свърши работата, щом е тук, трябва да може да се справи, и дочувам и истини от рода на "циганска работа" каквито напоследък само сериозни хора изказват.
Сами се досещате, какво удовлеворение изпитах, и кеф от това, че такива сегиз тогиз си намират майстора. Но... казано е - който търси, намира.
Та... активна е вече картата.
Излизам от офиса, и отново звъня на *88, ами... идете в наш офис, да ви активират картата. Та, потеглям пак към офиса, който е на 6м и 50 см, тоя път тая въпросната ъъъ... интелигентка заета с ползвател, коренно различен по поведение от мен. Отивам при колежката и, приятно момиче, което веднага се зае да я активира, а в това време чувам човека при тая другата да и натяга обръчите с думи от рода на "не искам да пускам писмена жалба" да я подканя да си свърши работата, щото от *88 и на него му обяснили какъв е реда, и тая го преметнала и него. Така я насмете, че ония явно си имат стратегия като опръскат кълките и някой побеснее най накрая, заприиждаха от всички дупки и чупки из офиса, единия бил управителя, щял да свърши работата. Човека вика тая да си свърши работата, щом е тук, трябва да може да се справи, и дочувам и истини от рода на "циганска работа" каквито напоследък само сериозни хора изказват.
Сами се досещате, какво удовлеворение изпитах, и кеф от това, че такива сегиз тогиз си намират майстора. Но... казано е - който търси, намира.
Та... активна е вече картата.
Има ли нещо евтино за разговори и нет примерно 8-10 гига на месец, на договор (преди нямаше) или 22 лв е най-евтино с приличен нет. Нещо под 20лв?