0812 написа: ↑10 окт 2024, 16:50
trynkata написа: ↑10 окт 2024, 10:13
0812 написа: ↑10 окт 2024, 08:30
Моля, ако някой знае, да напише каква е минималната сума за зареждане на предплатена карта на Виваком при която баланса/натрупаната сума/ се запазва.
Може и левче от телефон на договор за частни клиенти. От фирмен не става.
*137*08тел. номер*1*1#
Благодаря на всички отговорили! Варианта с левче от приятел също ли удължава баланса с 60 дни?
Имам една карта, която зареждам веднъж годишно с 4 лв, а през другото време само пращам, т.е. имам целогодишен опит с този метод и мога да ти кажа, че това е толкова бъгнато, че даже според мен не може да се разчита на него.
По принцип пращам бонуси МВ на тази карта, но целта не става с нулев баланс и за това пращам по 1 стотинка (не знам защо се целиш в цял 1 лв.) и понякога тази стотинка изчезва - не знам ако имаш повече пари, на които искаш да им удължиш срока, дали няма да изчезнат всичките. Аз пращам по 1 стотинка, която изчезва и не ми се занимава да разследвам за 1 стотинка - просто пращам друга. В момента имам налична 1 стотинка, която пише, че е валидна до 25.06.25, което на теория е невъзможно (това е още един бъг, които се случва от време на време), но съм 99% сигурен, че ще изчезне тази стотинка до максимум месец. Като цяло на около 20 дена ѝ пращам бонуси и мисля, че в над 75% от случаите стотинката я няма и се налага да пращам нова, а винаги като я пратя и срокът сочи, че е валидна поне още месец над тези 20 дни (мисля, че точно 60 дни сочи - колкото е валидността на картата, от която пращам).
Единственото ми обяснение да ми изчезне тази стотинка е картата да ползва интернет в ЕС, но тази карта не е напускала държавата.
Заредените през карта пари обаче си важат за 60 дни и не изчезват. Така, че по-добре първо тествай с тази 1 стотинка как ще са нещата като гледаш да не изгубиш много пари, в случаи, че изчезнат като при мен и накрая си прецени какво да правиш.
Това с левчето не ми е познато - може там също да работи както трябва, но на теория ми изглежда същото като моето с 1 ст и може и това левче да изчезне. Поне от това, което аз съм видял - не бих се учудил...