Ползвал съм ги естествено. Първо започнах да плащам през viber. Пренасочва те към сайта им за да се логнеш, след което във viber продължаваш с плащането. Все пак ти дърпа пари от депозита към акаунта ти в портала на ЦГМ. И сега отворих бота и има опция "Плати зона". След това разбрах за мобилното приложение на ЦГМ и само него започнах да ползвам. Наскоро му правиха и update на UI-а. Подсеща и за изтичане на времето. През него може и да провериш дали на автомобила ти има поставена скоба. Urbo parking аз не съм ползвал, но го инсталирах на бабата в Сливен за да си плаща синя зона там и не е имала проблеми.defierofodds написа: ↑10 окт 2024, 17:10Ти ползвал ли ги ги изобщо тези опции? Мен във Вайбър просто ме пренасочва към сайта, а в сайта пък има само услуги за проверка, не за плащане.nmnikolov написа: ↑10 окт 2024, 14:50Чета за разни талони за паркиране в зона. Абе хора, вие за приложения не сте ли чували... В София може да се плаща зона с viber, както и ЦГМ-то си имат и собствено мобилно приложение. А и има и приложение, с което може да се плаща зона в цяла България - Urbo parking. Какви хартиени талони в 21 век...
Urbo не помня тествал ли съм го, но някой казваше, че нямало известие като ти изтича времето.
Хубава работа, ама да не беше правена от български чиновници.
Освен това при талоните пък има и предимство, че може да платиш половин час синя зона.
Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Някой ще ми обясни ли защо при прехвърляне от Вивата към А1 времето за пренос е три дни. Увериха ме че едно прехвърляне трябва да е в рамките на деня, а реално не е така.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Защото служителките са овце не знаят как става,знаят само договори да подписват заради бонуситеnbamrvolte написа: ↑14 окт 2024, 19:44Някой ще ми обясни ли защо при прехвърляне от Вивата към А1 времето за пренос е три дни. Увериха ме че едно прехвърляне трябва да е в рамките на деня, а реално не е така.
A1 днес ми предложиха 22лв при пренос от виваком към тях. Всичко неограничено, не разбрах какво става обаче след втората година. Уж пак неограничено. За 5лв повече може и max sport каналите. А за 40лв общо включват домашен нет и тв 200 канала, но нетът е само 75мб.
Какво значение има какво става след втората година, нали подписваш за 2 години. Ако не внимават в картинката, отново пренос и т.н.
Тази година прехвърлих два номера към А1, преноса става за по-малко от 24 часа. Може да се забави, ако се застъпи събота и неделя.nbamrvolte написа: ↑14 окт 2024, 19:44Някой ще ми обясни ли защо при прехвърляне от Вивата към А1 времето за пренос е три дни. Увериха ме че едно прехвърляне трябва да е в рамките на деня, а реално не е така.
Като гледам какви процеси за отлив на клиенти има при Виваком, може докато ми изтече договорът догодина да съм им останал единствения клиент А дано се събудят дотогава.
Един работен ден е по принцип, но може да се забави.nbamrvolte написа: ↑14 окт 2024, 19:44Някой ще ми обясни ли защо при прехвърляне от Вивата към А1 времето за пренос е три дни. Увериха ме че едно прехвърляне трябва да е в рамките на деня, а реално не е така.
Има леко подобряване на мрежата
Може да се дължи на пренесените номера към другите два оператора
Имах предвид след началото на втората година, демек от 13тия месец.
Утре ще отида пак и сигурно ще подпиша. Контра предложението в магазина на Виваком в Кауфланд в Младост 3 беше 34лв за unlimited 100. Даже ако преподпиша през сайта им ми е по-изгодно.