TELZ- разговаряй в роуминг на ниски цени!
Re: TELZ- разговаряй в роуминг на ниски цени!
Същото. Писах на съпорта, обещаха да проверят.
И аз го имах тоя проблем и го оправиха с 3-4 мейла в рамките на час.
Мен ме питаха за коя държава става дума и че ще направят проверка. Дотук резултат няма.
Мен ме питаха с кой номер съм регистриран. Сега прегледах хронологията - два часа са били нужни да оправят проблема, но явно съм имал работа през това време и с единият отговор даже съм се забавил и ми се е сторило, че е било бързо за около час, но не.
Наложи ли ти се преинсталиране или някакви промени по настройките?
И при мен е същото. Имам инсталиран TELZ на четири Андроид-устройства и на четирите ми излиза едно и също съобщение "Грешка: 500 / Internal Server Error".
P.S. По руските форуми четох, че TELZ са мошеници. Откраднали са вкараните пари по сметките на TELZ. Ако се окаже истина и TELZ не тръгне, моята загуба ще е 16 лева. Вкарах миналия месец по 4 лева на четири устройства (3 телефона + 1 таблет).
И накрая колеги, предложете ми нещо надеждно, с което да заменя TELZ.
Mobilevoip.comNik21 написа: ↑14 окт 2024, 22:35И при мен е същото. Имам инсталиран TELZ на четири Андроид-устройства и на четирите ми излиза едно и също съобщение "Грешка: 500 / Internal Server Error".
P.S. По руските форуми четох, че TELZ са мошеници. Откраднали са вкараните пари по сметките на TELZ. Ако се окаже истина и TELZ не тръгне, моята загуба ще е 16 лева. Вкарах миналия месец по 4 лева на четири устройства (3 телефона + 1 таблет).
[email protected] написа: Dear customer, calls to Bulgaria mobile temporary are not working via all our carriers. We are trying to resolve the problem as soon as possible. We are sorry for the inconvenience.
Nik21 написа: ↑14 окт 2024, 22:35И при мен е същото. Имам инсталиран TELZ на четири Андроид-устройства и на четирите ми излиза едно и също съобщение "Грешка: 500 / Internal Server Error".
Цени като техните май няма никъде другаде... И недей се депресира, ама минимумът е 2 евро без ДДС, което са по-близо до 5, отколкото до 4 лв.
tzwaro82 написа: ↑15 окт 2024, 07:48[email protected] написа: Dear customer, calls to Bulgaria mobile temporary are not working via all our carriers. We are trying to resolve the problem as soon as possible. We are sorry for the inconvenience.
При мен си работи. Току-що го пробвах нарочно и работи. На 07.10 ми беше проблемът, за който писах по-рано и го отстраниха за 2 часа.