Нова измама A1 активиране на услуга без да съм я активирал аз
-
- Регистриран: 03 сеп 2024, 11:47
Re: Нова измама A1 активиране на услуга без да съм я активирал аз
Някакво развитие по казуса? Моля, споделете.
Да, има, колега. След първата жалба, в която ми отговориха, че правилно са преценили, че няма нарушение от тяхна страна и няма да ми опростят сумата, изпратих втора, в която изрично исках да ми дадад информация за IP-адресите, от който е активирана услугата и от който е сменена паролата - да ми ги дадат, да ги сравним. Тогава вече получих известие, че сумата е премахната от сметката ми. IP-адресите така и не ги получих за сравнение.
Така че съветвам колегата, който по-горе е писал за същия проблем първо да си смени паролата с някаква по-сложна, а после да им пише и да иска сравнение от кой IP е активирана услугата и от кой той влиза обикновено в профила си.
Извинявам се за късния отговор, но бях опитал да си сменя и тук паролата и уж стана, но известно време пробвах и не можех да вляза и в крайна сметка успях пак със старата.
Така че съветвам колегата, който по-горе е писал за същия проблем първо да си смени паролата с някаква по-сложна, а после да им пише и да иска сравнение от кой IP е активирана услугата и от кой той влиза обикновено в профила си.
Извинявам се за късния отговор, но бях опитал да си сменя и тук паролата и уж стана, но известно време пробвах и не можех да вляза и в крайна сметка успях пак със старата.
IP адресът не е доказателство и хич това не им е въздействало, то ако ставаше така...ET написа: ↑17 окт 2024, 21:00Да, има, колега. След първата жалба, в която ми отговориха, че правилно са преценили, че няма нарушение от тяхна страна и няма да ми опростят сумата, изпратих втора, в която изрично исках да ми дадад информация за IP-адресите, от който е активирана услугата и от който е сменена паролата - да ми ги дадат, да ги сравним. Тогава вече получих известие, че сумата е премахната от сметката ми. IP-адресите така и не ги получих за сравнение.
Не е 100% доказателство, но и не всеки ползва VPN или прокси. Във всеки случай отказът да ми предоставят тази информация също е подозрителен и води до много вероятното предположение, че не са еднакви IP-адресите. Може би са проявили разбиране и човечност. Там е работата, че никога няма да разберем.
"Не всеки", но може ти да си от другите, които ползват. Те няма как да знаят.ET написа: ↑17 окт 2024, 23:49Не е 100% доказателство, но и не всеки ползва VPN или прокси. Във всеки случай отказът да ми предоставят тази информация също е подозрителен и води до много вероятното предположение, че не са еднакви IP-адресите. Може би са проявили разбиране и човечност. Там е работата, че никога няма да разберем.
Искал съм подобна информация от оператор и ми беше обяснение, че не дават такава и само след съдебно решение могат да предоставят на компетентните органи. Не е ясно защо не са ти върнали отговор.