Тя технологията много добре си го позволява, но в наши условия е трудно да се случи. Три честоти по 20mhz ленти на 4х4 е потенциално над гигабит, но само потенциално
Sent from my M2101K9G using Tapatalk
Тя технологията много добре си го позволява, но в наши условия е трудно да се случи. Три честоти по 20mhz ленти на 4х4 е потенциално над гигабит, но само потенциално
На volte/vowifi самоmach написа:Нямат ли EVS?Maxthon написа: ↑22 окт 2024, 14:33Amr-wb 12.65 kbps когато говориш с абонат на 3г/2г.mach написа:Някой знае ли А1 какъв кодек на звука използват в 3G мрежата си AMR-WB или ЕVS?
Прави ми впечатление брилянтното качество на звука по време на разговор с друг абонат на а1 ,също като с VoLTE много добър битрейт
Може ли да ми покажеш в някоя страна, където такива скорости са постигнати в 4G? Когато ми покажеш, тогава ще се съглася, иначе за мен това са празни приказки.
Elisa Финландия. Три честоти по 20mhz ленти rank4 и скоростта се вижда.JKRL написа:Може ли да ми покажеш в някоя страна, където такива скорости са постигнати в 4G? Когато ми покажеш, тогава ще се съглася, иначе за мен това са празни приказки.Maxthon написа: ↑22 окт 2024, 14:39Тя технологията много добре си го позволява, но в наши условия е трудно да се случи. Три честоти по 20mhz ленти на 4х4 е потенциално над гигабит, но само потенциалноJKRL написа: Това е от тъпите въпроси. Ти можеш ли да бягаш с 60км/ч? Що да не можеш? 4G технологията не го позволява.
Оставете я тази таблица. Известни са ни възможностите на 4G мрежите. Пуснете в момента реален Speedtest на 4G и тогава покажете резултата.Maxthon написа: ↑23 окт 2024, 11:50Elisa Финландия. Три честоти по 20mhz ленти rank4 и скоростта се вижда.JKRL написа:Може ли да ми покажеш в някоя страна, където такива скорости са постигнати в 4G? Когато ми покажеш, тогава ще се съглася, иначе за мен това са празни приказки.
Това е снимка, където е пуснат тест и показва скорост на download по време на теста.Rumm написа:Оставете я тази таблица. Известни са ни възможностите на 4G мрежите. Пуснете в момента реален Speedtest на 4G и тогава покажете резултата.Maxthon написа: ↑23 окт 2024, 11:50Elisa Финландия. Три честоти по 20mhz ленти rank4 и скоростта се вижда.JKRL написа: Може ли да ми покажеш в някоя страна, където такива скорости са постигнати в 4G? Когато ми покажеш, тогава ще се съглася, иначе за мен това са празни приказки.
Без да спорим, само не ни убеждавайте в това, че е реален в момента Speedtest by Ookla на 4G . Покажете скрийншот наистина на такъв тест, защото никой в действителност не измерил такава скорост в комерсиалните мрежи от обикновен потребител. Подобни скорости са показвани само в рекламни тестове на операторите при определени условия.