Поиграх си днес и форс-нах модема да се закачи на банд 20. резултата е по-долу.
Явно сигнала наистина идва от друга/далечна клетка. Като гледам силата на сигнала явно е доста далеч
Не е зле. Антената на е съоръжението на НУРТС в Градец или на около 32-34 км по права линия от селото.
Доколкото знам гсм стандарта покрива такива големи разтояния само навътре в морето 30км
Ограничението е 20 км от антената макс
Явно сигнала наистина идва от друга/далечна клетка. Като гледам силата на сигнала явно е доста далеч
Не е зле. Антената на е съоръжението на НУРТС в Градец или на около 32-34 км по права линия от селото.
Супер мерси за инфото. Аз се опитах да я локализирам на cellmaper-а но не успешно.
Супер мерси за инфото. Аз се опитах да я локализирам на cellmaper-а но не успешно.
По eNB id ще ги намираш много лесно по картата на cellmaper.
наясно съм с мобифони и подобни устройства
има стандарт gsm и това е в разтоянията от базовата станция и не се получава
честотата не е фактор в този случай освен че се разпростира отразяваи др
за повече консултаций по тази тема някой трябва да ми плаща .
Май трябва доста да четеш за разпространението на електромагнитните вълни...в случая стандарта няма значение,както казах има значение от каква точка се излъчва,честотата и мощността!
Май трябва доста да четеш за разпространението на електромагнитните вълни...в случая стандарта няма значение,както казах има значение от каква точка се излъчва,честотата и мощността!
Едно е да слушаш радио
Друго е да говориш по радиостанция
Но явно нямаш мозък да проумееш какво е стандарт и ми пишеш за мобифони