Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Нали като пратиш смс продължаваш? Досадно е, но колко пъти в месеца ще ги надвишиш ако не го ползваш за домашен нет?
При другите оператори няма такова ограничение, значи може. В другите държави в Европа и по света има Unlimited планове. Какви са тези изказвания?
Не съм чул някой да ги е оспорил в институция
Напротив навсякъде има unlimited план, като в Украйна и Румъния цената е много по-ниска от България!
Благодаря за информацията! В петък минах през Vivacom в мол Парадайс и управителката беше шокирана как така от договор (A1) на ваучер (Vivacom). Не можело така да се прехвърля.JKRL написа: ↑07 ное 2024, 14:58Проблем е. Изчакай да ти изтече договора. След това A1 ще имат да ти дават пари, защото се предплаща 1 месечна такса, но трябва да си ги поискаш.insp1r3 написа: ↑07 ное 2024, 06:57Благодаря! А проблем ли е, че в момента ми остава по-малко от месец до изтичане на настоящия ми договор?krasimir11 написа: ↑06 ное 2024, 22:06
Може, разбира се, аз така направих. От почти 40лв такса, прехвърлих на ваучер на виваком, изчаках 1 месец и се върнах на а1. Тогава го има предложението за 24,99лв и още 2лв отстъпка при онлай плащане. Успех!
Също така, защо трябва да се изчака месец пред новото прехвърляне?
И не на последно място, кои са най-изгодните предложения за Виваком ваучер?
Законово изискване е да се изчака 1 месец или да се зареди 10лв, тогава първото изискване отпада, за да се пренесе вече пренесен номер отново.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Прави ми впечатление,че Турция дори в минутите нямат Unlimited ,което ме озадачава доста.grim12 написа:
Напротив навсякъде има unlimited план, като в Украйна и Румъния цената е много по-ниска от България!
Изпратено от моят 2312DRA50G с помощта на Tapatalk
Абе будалкат те,може отиди в друг офис и направо кажи че искаш да си пренесеш номера на предплатена free2go да ти пускат заявление и игнорираш глупостите който ще ти говорят,даваш 12лв и след 2 дни слагаш новата сим картаinsp1r3 написа: ↑09 ное 2024, 21:54Благодаря за информацията! В петък минах през Vivacom в мол Парадайс и управителката беше шокирана как така от договор (A1) на ваучер (Vivacom). Не можело така да се прехвърля.JKRL написа: ↑07 ное 2024, 14:58Проблем е. Изчакай да ти изтече договора. След това A1 ще имат да ти дават пари, защото се предплаща 1 месечна такса, но трябва да си ги поискаш.
Законово изискване е да се изчака 1 месец или да се зареди 10лв, тогава първото изискване отпада, за да се пренесе вече пренесен номер отново.
Виваком София офиса на графа няма проблем да се случи това