Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Re: Скрити планове за частни лица (A1,Теленор,Виваком)
Аз съм писал до КРС за поведението на Виваком, относно 10-те гб. Пълен абсурд е този изпростял оператор. Махнах си окончателно усшугата от там, писах и за волте свързаност, за качеството между А1 и виваком и те бяха изненадани от това. В България тия органи са просто на заплата без права. Операторите са си велможи и ние сме били мрънкалници защо, защото ни ебът през гащи.
На мен за смяна на номер в А1 ми поискаха задължително преподписване на договора. Залях я с кафето й служителката. Толкова са нагли.
Гледай по-реално на нещата. Много малко хора се интересуват от такива неща, каквито тук във форума. А и всеки си има различен критерий за качество. А и работещите по държавните институции едва ли много разбират от волте свързаност, кодеци, мрежи, покритие и т.н.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Здравейте,
Знаете ли дали А1 предлага е-сим за Apple watch ultra 2?
Не видях на сайта им.
Благодаря!
Знаете ли дали А1 предлага е-сим за Apple watch ultra 2?
Не видях на сайта им.
Благодаря!
Не. Само Yettel предлагат е-sim за Apple Watch.
Да си смениш цифрите на номера. 20 30 лв е таксата, и златни и сребърни номера, ако ти се дават повече пари.
Ако е това, е@ати простотията. Кой се интересува какъв бил номерът, златен, сребърен или .... В контакти намирам имена и не помня цифри и не ме интересува кой каква златна поредица си е наредил. Това е като комплексарите с автомобилни регистрации с номера за малоумни.