много ми хареса телефона скоро смятам да го взема има gprs гласово набиране..........DefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
6822
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Nokia 6822
-
bati mizerniq tel, ne znam koi bi si zel ne6to takova kato ima super po-dobri modeli za su6tite pari.. 3.5 MB pamet, nqma mp3, mizeren displei, nqma radio daje, mn e tejuk, tonalnost na polifoniite - 16 ?! .. dobre 4e pone BlueTooth imaDefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
Porednata pru4ka ot Nokia.Smenete malko dizaina na tiq durveta be tupi finlandci. Da jivee SAMSUNG!!!DefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
Tozi telefon e NOKIA ama e sraam za firmata spored mene ima VGA camere,a bi triabvalo da e po-dobra kato za 2005(no tova e n.-malkia problem)) pametta my e NI6TOJNA !!!DefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
супер си е телефончето има го вече на пазара споко аз ще си го взевма непременно. ;-)DefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
телефона е много хубав смятам да го купя дори и да е 2000лв.не се притеснявайте ще подаря на всички по един. ;-)DefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
-
телефончето е супер но не ми харесва.вземете си за вас не щъ такъв. FACK YOU!!!!!!!!!DefaultUser написа: ↑06 яну 2005, 08:06Interesuva me tozi gsm dali go ima veche na pazara.. i kakva shte mu e pyrvonachalnata cena.. !? Izglejda mi xubavichak... a i kachestvata ne sa mu loshi...
bati tupia telefon tia nokia se izlagat samo, sa kato go pusnat nat 400kinta i 6e se nasera ot smiah!6toto ima nekvi optimisti tuka deto si misliat 4e 6tom e mizeren bes ekstri zna4i 6e e eftin !e, sa kakto vinagi nokia s tehnata CENA 6te se razbiat da ka4vat za tupite si bukluci nekvi nevijdani sumi
Nokia 6822
AVe vie ludi li ste????
Ne iskam da prozvuchi,che se hvalq-Jiveq v Ispania.Preglejdam po-nqkoga foruma i kato vidq nqkoi da pishe,che edi koi si telefon ne e hubav.OK.Ama da kajesh,che za NOKIA ne sa Telefoni!!
Ti ili ne razbirash ili se praish na interesen...NOKIA si e NOKIA
kakto Mercedes na kolite.Kazvam go zashtoto NOKIA si ima Modeli za vsqkakuv vkus.Ne mu haresaval tova-ne mu haresvalo onova...togava si kupi edni radiostancii,prekarai si bezjichen telefon,kupi si otdelno Mp-3( s vgradeno radio),edka kamera s foto i badi pich....
kakvo pishete razni gluposti
vseki si ima mnenie,no moeto e za edin model GSM-ki,koito shte si zapazq za sebe si,za da ne pochnete s izlushnite komentari.Shte mi e gotino da vidq kakva shte e reakciqta.:-) Do skoro!
Ne iskam da prozvuchi,che se hvalq-Jiveq v Ispania.Preglejdam po-nqkoga foruma i kato vidq nqkoi da pishe,che edi koi si telefon ne e hubav.OK.Ama da kajesh,che za NOKIA ne sa Telefoni!!
kakto Mercedes na kolite.Kazvam go zashtoto NOKIA si ima Modeli za vsqkakuv vkus.Ne mu haresaval tova-ne mu haresvalo onova...togava si kupi edni radiostancii,prekarai si bezjichen telefon,kupi si otdelno Mp-3( s vgradeno radio),edka kamera s foto i badi pich....
vseki si ima mnenie,no moeto e za edin model GSM-ki,koito shte si zapazq za sebe si,za da ne pochnete s izlushnite komentari.Shte mi e gotino da vidq kakva shte e reakciqta.:-) Do skoro!
AVe vie ludi li ste????