CMD-z7
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Sony CMD-z7
za vremeto si beshe perfekten
mnogo nadejden i nepretenciozen
samo deto ima bug v operacionnata sistema i zabiva ponqkoga no sled kato si go preinstalirah e super
mnogo nadejden i nepretenciozen
samo deto ima bug v operacionnata sistema i zabiva ponqkoga no sled kato si go preinstalirah e super
-
Re: Sony CMD-z7
Пощавай но не виждам ъде е въпроса. Телефона е класика, каквито бяха всички модели на оригиналните Sony. само да добавя че на телефона може да се добави JAVA, през кабел.DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 16:41za vremeto si beshe perfekten mnogo nadejden i nepretenciozen samo deto ima bug v operacionnata sistema i zabiva ponqkoga no sled kato si go preinstalirah e super
-
телефончето е пушка. само дето не мога да разбера какда си добавя nowi melodii prez smsDefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 16:41za vremeto si beshe perfekten mnogo nadejden i nepretenciozen samo deto ima bug v operacionnata sistema i zabiva ponqkoga no sled kato si go preinstalirah e super
-
Abe telefona e super, sega mi go dadoha da go polzvam, samo edno ne moga da rzbera. Kak se puska skapanata vibraciq? Ne e kato na J70. ako nqkoy znae da mi pi6e na [email protected]DefaultUser написа: ↑26 яну 2005, 14:47телефончето е пушка. само дето не мога да разбера какда си добавя nowi melodii prez sms
-
vibraciata e mnogo slaba i ne te suvetvam da ja polzwash, no ako iskash eto: pri zatworeno kapache natiskash scrola nadolu t.e. kum gurba na aparata. togawa na ekrana se poiaviavat 4 ikoni. jasno se zabeljazva koja oznachva vibracia. pak chrez scrola otivash na ikonata i tia premigva dwa puti i gotovo. shte razberesh, che si na vibracia, kogato v gornia desen ugul na ekrana se pojavi ikona za vibrirashto telefonche. uspeh, vse pak viz knizkata kym aparata. tam vsichko e pokazano s kartinkiDefaultUser написа: ↑08 фев 2005, 13:19Abe telefona e super, sega mi go dadoha da go polzvam, samo edno ne moga da rzbera. Kak se puska skapanata vibraciq? Ne e kato na J70. ako nqkoy znae da mi pi6e na [email protected]
-
straxoten tel:) ot dosta vreme ne go polzvam, tyi kato mi se razvali skroler butona. Ako nqkoi znae serviz v koito mogat da go popravqt, molq da mi pishe na [email protected]DefaultUser написа: ↑30 авг 2004, 16:41za vremeto si beshe perfekten mnogo nadejden i nepretenciozen samo deto ima bug v operacionnata sistema i zabiva ponqkoga no sled kato si go preinstalirah e super
awe tasq si displei za toq telefon ako imate i prodavate 0884893610
Sony CMD-z7
каква е цената и от къде можем да го купя