zdravei techboy ? ti baia na4eten na tezi raboti zna4i ti si go dal da ti ubgreidvat softa no za kakvo kakvo mu e stanalo i kolko struva tazi osluga i kakvo 6te podobri na telefona,drugo koeto ne razbrah e tova kak da razbiram kolko kadura ima v sek. edin klip.az sum mnogo dovolen ot telefona samo ima niakolko minusa v nego koito ne mi haresvat 4e niama sobstveno videoklip4e na kamerata i drugoto koeto me drazni 4e ima mnogo zabaveni reakcii telefona zna4i niakoi kato mi zvuni kato natisna zelenata slu6alka telefona produljava da zvani o6te 3-4 sekundi mnogo gadno za6to stava taka.az su6to se radvam 4e ima fenove na moto i ima s koi da gi obsujdam mnogo me draznat vsi4ki klonut kum nokia az sum anti fen na nokia mraza nokia vseki vtori ciganin e s nokia no tova si e moe mnenie.DefaultUser написа: ↑03 фев 2005, 10:28Хеех там са, бати феновете. Като им чета постовете имам усещането че си сменят телефоните всеки месец или ги купуват на безценица. Мен ме е шубе Java приложение да му сложа да не вземе да се задави нещо, тези за Flex-ване и Update ми говорят. ( Не,че и аз не съм се наканил вече ;) Няма ли някой роден Форум за Е398. Да се наприказваме на роден език. :)
E398
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: e398 Avi to Mp4(3gp)
-
Майка ти тъп сайт
Колко дълъг отговор писах на monti. НАправо ми опаднаха очите и ко.... ... без да искаm бутнах Backspace-а и ме върна назад. Като дадох Forward , познайте.Всичко се е изтрило %-| И на всичко отгоре ме LogOut-нал Сега ко ... влизам отново и му пиша пак . БахтиDefaultUser написа: ↑03 фев 2005, 18:54zdravei techboy ? ti baia na4eten na tezi raboti zna4i ti si go dal da ti ubgreidvat softa no za kakvo kakvo mu e stanalo i kolko struva tazi osluga i kakvo 6te podobri na telefona,drugo koeto ne razbrah e tova kak da razbiram kolko kadura ima v sek. edin klip.az sum mnogo dovolen ot telefona samo ima niakolko minusa v nego koito ne mi haresvat 4e niama sobstveno videoklip4e na kamerata i drugoto koeto me drazni 4e ima mnogo zabaveni reakcii telefona zna4i niakoi kato mi zvuni kato natisna zelenata slu6alka telefona produljava da zvani o6te 3-4 sekundi mnogo gadno za6to stava taka.az su6to se radvam 4e ima fenove na moto i ima s koi da gi obsujdam mnogo me draznat vsi4ki klonut kum nokia az sum anti fen na nokia mraza nokia vseki vtori ciganin e s nokia no tova si e moe mnenie.
-
Майка ти тъп сайт
Колко дълъг отговор писах на monti. НАправо ми опаднаха очите и ко.... ... без да искаm бутнах Backspace-а и ме върна назад. Като дадох Forward , познайте.Всичко се е изтрило %-| И на всичко отгоре ме LogOut-нал Сега ко ... влизам отново и му пиша пак . Бахти I ko sega zadylvaate me da vkaram email uina4e nemoga da go publikuvam,? A pak pishe 4e poetata s Zvezdi4ka sa zaduljitelni. Ey da si spretnete saytra malko!DefaultUser написа: ↑03 фев 2005, 18:54zdravei techboy ? ti baia na4eten na tezi raboti zna4i ti si go dal da ti ubgreidvat softa no za kakvo kakvo mu e stanalo i kolko struva tazi osluga i kakvo 6te podobri na telefona,drugo koeto ne razbrah e tova kak da razbiram kolko kadura ima v sek. edin klip.az sum mnogo dovolen ot telefona samo ima niakolko minusa v nego koito ne mi haresvat 4e niama sobstveno videoklip4e na kamerata i drugoto koeto me drazni 4e ima mnogo zabaveni reakcii telefona zna4i niakoi kato mi zvuni kato natisna zelenata slu6alka telefona produljava da zvani o6te 3-4 sekundi mnogo gadno za6to stava taka.az su6to se radvam 4e ima fenove na moto i ima s koi da gi obsujdam mnogo me draznat vsi4ki klonut kum nokia az sum anti fen na nokia mraza nokia vseki vtori ciganin e s nokia no tova si e moe mnenie.
-
::: Answer to monti :::
Здрасти! Пиша ти само заради каузата на МоТо маниаците. Тези диспеери тука ме изнервиха максимално. Отговорът ми ще е къс, но ще гледам да съм максимално уточнен. Значи питаш за що сам дал телефона на ремонт: Още когато го купих тука преди няколко седмици( май месец стана ). При свързването с PC Имам проблеми, връзката постоянно прекъсва.Ту намерено, ту откачено ново Device-че. А и с Windows Media Player-a имах проблеми. ЗАпочва той да търси ново устройство и забива телефона, разкача връзката, забива и WMP. При Drag&Drop в папката на МоТо-то ако Файловете са повече от паметта на картата. Всичко се срива и ми остава едно решение да Форматирам Паметта. Язък за хубавите снимки с майка ми. Надявам се да му качат по нова версия на Soft-a и да не ми прави същите проблеми. А за клиповете, бях споменал по-горе, че използвам една наистина много куца програма за преобразуване в 3gp формат. Само ми харесва в нея, че мога да си базикам почти всичко. Аз след суматии проби в/у клипове установих, че когато паднат кадрите(framerate) na 10fps i namalq Bitrate na 60. Mi vurvi bez da zaсичa. Иначе ми изостава малко Видеото от Звука. Намах въжможност да пробвам тогава други програми нямах нет. За Upload-ването ми не би трябвали да ми искат пари, тъй като е под гаранция. А и нали затуй му дадох 40-50лв. повече като го взех от Germanos. За да ме държат на ръце като имам въпрос или проблем с телефона. За плюсове и минуси няма смисъл да се задълбочавам. Само ще спомена тези които не се пишат по рекламациите на телефона :( *Наистина е голям недостатък това че няма Video Recorder.Но бях прочел в един форум, че има възможност да се качи като приложение. Как и дали наистина става не чух повече коментари. *Софтуера е гати бавномислещия, аз имам точно обратният проблем. Когато набера (или Кликна, студент съм все пак ) на някого и прекъсна връзката без да ми е отворил минава доста време докато спре да набира. Това става само понякога. Незнам кога и защо, но ще разбера(да са живи и здрави форумите). *Наистина му открих диктофона, но не чрез ровене в телефона. А из форумите. Значи има Диктофон, който е скатан в MMS настройките. Много път минава човек до там:( *Същият проблем със светкавицата. Предтаветете си, че даскалката ви по Английски се натиска с Диреектора на Училището в тъмното, а вие СЛУЧАЙНО сте ги видели. Как ще намерите светкавицата набързо и ще ги щракнете???? Губят се ценни кадри Някои ще кажат: Еми Купи си Цифров фотоапарат. Е аз да не съм дал 569лв. за Сиеменс А36 с цветен дисплей и цветомузика? *Минималният праг на Volumeto е висок! Ако пресичам улицата и съм се концетрирал в/у мазният кючек на Амет. Ще ме прекоси някоя Лада (А ако е Волга, даже в Пирогов ще се затруднят.) *Тези светлини голяма \"гъзарийка\" признавам, ама аз понеже малко автоматчик си падам. Не ми харесва да ги включвам всеки път когато искам да се изфукам.Не ми стига само да се разсветлят на Caller ID, BlueTooth и Charge. А и тези 10 минути на кого ще стигнат? Няма Custom на времето за светене, *Исках още да пиша ама много ме заболяха очите и се изнервих на тази бъгясала страница. А сега и установих, че има и ограничение дължината на поста (ново 20). Е monti nadqwam se da sym ti pomognal. Аз май ще се ще се преместя в друг роден форум, че тука ми омръзнаха някои недъгове на Форума. Дано не изтрият Addminite този post, че бая труд хвърлих докато го пренапиша. Пък и да стане нещо ми имаш mail-a драсни някой ред. Ето пак същото не съм излизал от страницата а ми изписва: " Полетата, отбелязани със *, са задължителни! Този nickname е вече регистриран! Изберете друг! "DefaultUser написа: ↑03 фев 2005, 18:54zdravei techboy ? ti baia na4eten na tezi raboti zna4i ti si go dal da ti ubgreidvat softa no za kakvo kakvo mu e stanalo i kolko struva tazi osluga i kakvo 6te podobri na telefona,drugo koeto ne razbrah e tova kak da razbiram kolko kadura ima v sek. edin klip.az sum mnogo dovolen ot telefona samo ima niakolko minusa v nego koito ne mi haresvat 4e niama sobstveno videoklip4e na kamerata i drugoto koeto me drazni 4e ima mnogo zabaveni reakcii telefona zna4i niakoi kato mi zvuni kato natisna zelenata slu6alka telefona produljava da zvani o6te 3-4 sekundi mnogo gadno za6to stava taka.az su6to se radvam 4e ima fenove na moto i ima s koi da gi obsujdam mnogo me draznat vsi4ki klonut kum nokia az sum anti fen na nokia mraza nokia vseki vtori ciganin e s nokia no tova si e moe mnenie.
Re: ::: Answer to monti :::
techboy blagodari na Dispe4erite
-
Motorola E398
nqkoj , ima li predstawa ,za6to tozi telefon struwa samo 329 lv. v www.get.bg ?DefaultUser написа: ↑27 май 2004, 01:07Abe neshto poslednite motoroli sa mnogo yaki... mnogo drapnaha napred tiya amerikantsi... ako doide tva 4udo vav BG vednaga she si go vzema... e ako moga de:)))
-
Re: Майка ти тъп сайт
За съжаление друг сайт за моторола в bg , май няма. :) един offtopic въпрос (ве4е питах , ама се хакна някъде в средата на темата)-за6то моторолата ,която навсякъде все о6те струва между 460-480лв. , в get.bg e 329 ?DefaultUser написа: ↑03 фев 2005, 22:12Колко дълъг отговор писах на monti. НАправо ми опаднаха очите и ко.... ... без да искаm бутнах Backspace-а и ме върна назад. Като дадох Forward , познайте.Всичко се е изтрило %-| И на всичко отгоре ме LogOut-нал Сега ко ... влизам отново и му пиша пак . Бахти
-
blagodaria ti techboy za iz4erpatelnia otgovor taka ve4e sum po spokoen 4e ne go pravi samo moia telefon tova zabaviane no puk tvoito goliam karuk be 4ove4e kak taka tolkova mnogo problemi s tvoia telefon ima6 napravo te sujaliavam no 6a go opraviat hi4 da ne se pretisniava6 ne6to vze i moito usb da se ebava ne6te da me svurzva s pc-to i 6a go trasna v zemiata nai na kraia i vsi4ko 6te se opravi,mejdo drugoto mnogo sum se zarebil po E 1000 kvo 6a kaje6 za tazi motorolka mai tova e klasikata na motorola.DefaultUser написа: ↑03 фев 2005, 22:12Колко дълъг отговор писах на monti. НАправо ми опаднаха очите и ко.... ... без да искаm бутнах Backspace-а и ме върна назад. Като дадох Forward , познайте.Всичко се е изтрило %-| И на всичко отгоре ме LogOut-нал Сега ко ... влизам отново и му пиша пак . Бахти
най вероятно е от тези произведени за T-Mobile,брат ми си взе такава...само че от магазин за 349 лева.