E398
Re: Майка ти тъп сайт
Дано monti, много ме притеснява това. А и колкото по се доближавам до Понеделника толкова повече изкукуригвам.
ЗА "траскането" на телефона, недей човек много пари струва! :))
за Е1000 не съм се ровил поради причината че нямам толкоа пари за него и не си го мечтая хиииииииииииииииич даже.
ps: то уж и за такава МоТоролка нямах ама ко стана то ....
Ако имаш сериозно намерение да си я купиш, все ще изнамеря някои скрити/покрити неща за нея.
Само да знам, че си се спрял със сигурност на нея ( не заради друго, да не търся напразно. Да седна да поуча малко, че много изпити са се насъбрали. )
На дизайн са разцепили границите си сякаш. :))
Ади със Здраве !
ЗА "траскането" на телефона, недей човек много пари струва! :))
за Е1000 не съм се ровил поради причината че нямам толкоа пари за него и не си го мечтая хиииииииииииииииич даже.
ps: то уж и за такава МоТоролка нямах ама ко стана то ....
Ако имаш сериозно намерение да си я купиш, все ще изнамеря някои скрити/покрити неща за нея.
Само да знам, че си се спрял със сигурност на нея ( не заради друго, да не търся напразно. Да седна да поуча малко, че много изпити са се насъбрали. )
На дизайн са разцепили границите си сякаш. :))
Ади със Здраве !
Майка ти тъп сайт
Абе у вашият сайт при всеки натиснат (недобавен в сорса) клавиш на клавиатурата ли се изтрива текста?
Трябва ви ръководство за ползване на форума в сайта.
1. Не натискайте BackSpace, ako ne e aktивно прозорчето на писане във форума.
2. Не доближавайте пръст до копчето Esc. от клавиатурата. За тези които пишат на кирилица.Просто ги съжалявам :(
Какво стана с лозунга, да сме българи да уважаваме кирилицата си?)
Друго не ми се случвало (поне за сега). Да чукна на дърво.
Ако ми се случи ще добавя, тъй като не виждам активност от страна на Диспечерите (пардон Админите).
Of tuy za maila!
Трябва ви ръководство за ползване на форума в сайта.
1. Не натискайте BackSpace, ako ne e aktивно прозорчето на писане във форума.
2. Не доближавайте пръст до копчето Esc. от клавиатурата. За тези които пишат на кирилица.Просто ги съжалявам :(
Какво стана с лозунга, да сме българи да уважаваме кирилицата си?)
Друго не ми се случвало (поне за сега). Да чукна на дърво.
Ако ми се случи ще добавя, тъй като не виждам активност от страна на Диспечерите (пардон Админите).
Of tuy za maila!
Re: Майка ти тъп сайт
Сайта е страхотен (като Userz) , но начина на писане във Форума е труден. Аз лично докато си намеря последният въпрос минавам през много места. Вече му намерих цаката Пища в Search>> techboy и ми намира темите! Но за да прочета предните постова доста кликвам налява надясно. А и като последвам линка дошъл като отговор на Mail_а ми мога да пиша само с друг Username за да мина на моя трябва да се log уж ме е помнел.
В други форуми направо съм логнат след като съм последвал линка.
и си отговарям на въпросите или проверявам отговорите.
Диспечери стегнете се!!
А и при всяко пращане на мнението си. ме връща в началото на темата.
Е ако искам да отговоря на друг потребител?
В други форуми направо съм логнат след като съм последвал линка.
и си отговарям на въпросите или проверявам отговорите.
Диспечери стегнете се!!
А и при всяко пращане на мнението си. ме връща в началото на темата.
Е ако искам да отговоря на друг потребител?
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
T-Mobile
Точно така... моя съвет е не на тази модификация, най-малко е грозен :-)DefaultUser написа: ↑05 фев 2005, 11:32най вероятно е от тези произведени за T-Mobile,брат ми си взе такава...само че от магазин за 349 лева.
-
Re: T-Mobile
не разбрах има ли разлика този телефон който го продават в гет.бг от стандартния и каква е тяDefaultUser написа: ↑05 фев 2005, 15:40Точно така... моя съвет е не на тази модификация, най-малко е грозен :-)
Мнението ми е, че много ефтино го дават.
Сега незнам дали това му е истинският панел и софтуер или е спонсориран пак от T-mobile.
А и никой нищо не ти казва.
Като гледам писаното в Get.bg, си е хубаво.
Но ти рискуваш, ако не искаш рекламен телефон де :)
Иначе всеки си има претенции.
Наистина много евтино го дават.
Сега незнам дали това му е истинският панел и софтуер или е спонсориран пак от T-mobile.
А и никой нищо не ти казва.
Като гледам писаното в Get.bg, си е хубаво.
Но ти рискуваш, ако не искаш рекламен телефон де :)
Иначе всеки си има претенции.
Наистина много евтино го дават.
I az se opitah da razbera dali ne e T-mobile 398cata ot get.bg, ama uvi ne mi stana qsno.
No , taka ili inache , 6tom ne mojesh da go vidish predi da go poruchash...vinagi mojesh da go porucha6, no da ne go kupish :)))
No , taka ili inache , 6tom ne mojesh da go vidish predi da go poruchash...vinagi mojesh da go porucha6, no da ne go kupish :)))
-
извинете ламерщината ми ,но какво означава да е на T mobile телефона и каква е разликата от нормалните телефони ,освен това как може да се познае дали е на т мобайлDefaultUser написа: ↑06 фев 2005, 09:30I az se opitah da razbera dali ne e T-mobile 398cata ot get.bg, ama uvi ne mi stana qsno. No , taka ili inache , 6tom ne mojesh da go vidish predi da go poruchash...vinagi mojesh da go porucha6, no da ne go kupish :)))
-
Online Shopping
Дали? Kато дойдат с поръчката до врата ти, какво ще направиш? Нама да им отвориш ли? :]DefaultUser написа: ↑06 фев 2005, 09:30I az se opitah da razbera dali ne e T-mobile 398cata ot get.bg, ama uvi ne mi stana qsno. No , taka ili inache , 6tom ne mojesh da go vidish predi da go poruchash...vinagi mojesh da go porucha6, no da ne go kupish :)))
-
Re: Online Shopping
Prosto nqma da im platq, ako ne e tova , za koeto smqtam , 4e sum dal pari. Nai mnogo 3 lv za dostavkata, ako sum v nastroenie :)DefaultUser написа: ↑06 фев 2005, 10:21Дали? Kато дойдат с поръчката до врата ти, какво ще направиш? Нама да им отвориш ли? :]