Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин

ALEKGROUP
Регистриран: 15 фев 2005, 19:14

Re: Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин

Мнение от ALEKGROUP » 16 фев 2005, 15:34

Номер 1 по оригиналност сте-за сега.Успех

dando
Регистриран: 10 ное 2004, 15:04

Мнение от dando » 16 фев 2005, 16:31

Нещата стоят така:по Нова Година исках да си взема Siemes C65.Но където и да търся-нямат го,а в началото на декември го имаше навсякъде.И аз търся ли търся,а той е евтин модел и има много екстри.И така С65 го няма и най-накрая си взех Siemens CX65-директен внос в склад от Германия и така се оправиха нещата...И искам да ви кажа,че е по-добре фирмите да имат някъде складове и почти винаги да са запасени с телефони.Когато ви дойде клиент му кажете,че след няколко часа или утре ще имате телефона и че ще го донесат от склада.Така няма да губите клиенти.Това е моят съвет.

ALEKGROUP
Регистриран: 15 фев 2005, 19:14

Мнение от ALEKGROUP » 16 фев 2005, 16:36

10Х.Ако нямам някои модел,казвам,че го нямам,а не заблуждавам клиента

dando
Регистриран: 10 ное 2004, 15:04

Мнение от dando » 16 фев 2005, 16:38

Леле!Ти не го заблуждаваш (ако правиш така си е твой проблем),просто СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА НОСИШ ОТ СКЛАДА ТЕЛА БЕ,ЧОВЕК!РАЗБЕРИ ГО!

DefaultUser
Регистриран: 28 мар 2018, 11:04

Мнение от DefaultUser » 16 фев 2005, 17:31

DefaultUser написа:
16 фев 2005, 16:38
Леле!Ти не го заблуждаваш (ако правиш така си е твой проблем),просто СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА НОСИШ ОТ СКЛАДА ТЕЛА БЕ,ЧОВЕК!РАЗБЕРИ ГО!
Momo Kapor:))) Добре го каза! Аз се сетих за магазина на Хр.Ботев и ми стана много смешно защото преди 1 година си купих телефон именно от тях!Радвам се че докато беше в мен нямаше проблем! По темата! Когато влезна в магазин за мобилни телефони, искам да получа компетентно мнение и възпитано отношение! До вчера продавал картофи на пазара, днес е на "ти" с комуникациите!

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 16 фев 2005, 18:45

DefaultUser написа:
16 фев 2005, 16:38
Dando, iavno ne si mnogo naiasno s tyrgoviata! Ako imash edin sklad s GSM telefoni i si se zapasil golemi zagubi shte pretyrpish!Neznam dali si zabeliazal no cenite se meniat poniakoga i po dva pyti za denia!Adie sega si napravi smetkata!Rabotia v magazin i vijdam 4e horata se pritesniavat kato vliazat.Kazvam dobar den a otgovora "ne ne nie samo gledame".Ina4e se stremia da imam vinagi info otnosno novite modeli na pazara i vse oshte ne izlezlite v prodajba telefoni.

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 16 фев 2005, 19:24

DefaultUser написа:
16 фев 2005, 15:02
Които иска да копува няма да се притесни от капарото,защото има много хора който само зяпат.Не казвам,че задължавам някой да си купи,аз показвам,а той решава.Освен това телефоните в М-тел и Глобул са същите който се предлагат и в по малките фирми,така,че ако имате излишни пари аа нямам против купете от кудето желаете.Успех
Цитирам:"Които иска да копува няма да се притесни от капарото,защото има много хора който само зяпат." Ей Богу, чорапи ли продавате вие не мога да разбера?!? Колко хора влизат при вас, разглеждат даден модел телефон, вадят парите и го купуват? Всеки нормален човек иска да разгледа няколко модела телефони, да прецени кои от тях му допадат, да ги сравни и да има време за размисъл. Е, как мамка му, да разгледам даден модел, който съм гледал в нета, по от близо и да преценя що за тел е, удобен ли е за работа и има ли бъгове? Хайде обяснете ми това!?!

DefaultUser

Мнение от DefaultUser » 16 фев 2005, 19:50

DefaultUser написа:
16 фев 2005, 12:39
Дайте свойте мнения и предложения или по скоро препоръки.Благодаря предварително.
Na skoro si kupih cx65 ot edin magazin na pliska (v sofia).Ta gledam az v internet pi6e 290lv. Otivam tam te mi go davat za 295. Pitah gi kvo e tva razminavane i te mi vikat: \'\'emi taka e! cenite nie si gi opredelqme i mojem da si gi smenqme po vsqko vreme!\'\' estestveno az ne sam za 5-te leva i go vzeh. Vra6tam se v ky6ti - pak gledam 290 lv. S dve dumi sa nekorektni s klientite a tova opredeleno ne e priqtno!

tisho
Регистриран: 21 юли 2004, 18:33

Мнение от tisho » 16 фев 2005, 19:54

Че какво му е на финландския като език за ръководство.

tisho
Регистриран: 21 юли 2004, 18:33

Мнение от tisho » 16 фев 2005, 20:03

Като мацката в Mobiltel дето ми вика - тука си имате и bluetooth. И това за най-обикновено handsfree. Да не казвам, че телефонът въобще не поддържа Bluetooth. Другата и тя се изказваше много компетентно. Ама простено им е - поне бяха хубави девойките.

Отговори