Защо форумът се превърна във...
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
Re: Защо форумът се превърна във...
Главата си залагам че г-н "Някой" е от някоя от въпросните фирми само дето не си пише именцето,че трябва да си пази имиджа.Ако искаш да ти го обясня ЕЛЕМЕНТАРНО: това е форум за коментиране на телефони а не за фирмени проучвания и поддръжка на продукти
Изобщо не си прав,ако има дефекти бихме ли дали гаранция на употребяван телефон?Всеки един телефон се тества и след това се предлага на клиента.
-
- Регистриран: 17 юли 2004, 10:21
Нямам против това което се оптвате да направите - просто не му е мястото ТУК
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
аби пич-ти се подиграваш вече с нас! ква гаранция давате!Докато клиента излезе от магазина ви,нали!И после гризва дървото...DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 14:41Изобщо не си прав,ако има дефекти бихме ли дали гаранция на употребяван телефон?Всеки един телефон се тества и след това се предлага на клиента.
Първо тонът ти не ми харесва и второ ела да се убедиш сам,че гаранцията е реална.Ти,ако някъде си гризнал дръвцето е за твоя сметка.
-
1.тона ми е много добър; 2.имал съм няколко 2- ръка тел.и виноги съм бил доволен; 3.Ебати рекламата си направи на магазина,обаче не вървиш; 4.я ми кажи ква гаранция даваш на втора употреба?DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 16:14Първо тонът ти не ми харесва и второ ела да се убедиш сам,че гаранцията е реална.Ти,ако някъде си гризнал дръвцето е за твоя сметка.
Зависи от модела и отцената от 1месец до 12месеца.Имал съм телефони буквално на 1ден тогава давам 12месеца
-
Искаш да ми кажеш,че като дойде тел с гаранция-ти я даваш при последваща продажба,по твое виждане за колко?че кво те е** тибе че идва така,и кажи ми колко са такива?5%са хората които си продават тел,щото искат друг! Всички други ги продават/след като е изтекла гаранцията/щото са сдухани или имат някакъв проблем вече!DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 16:31Зависи от модела и отцената от 1месец до 12месеца.Имал съм телефони буквално на 1ден тогава давам 12месеца
-
SONYERICSSON SUX! HOKIA SUX! SIEMENS SUX! MOTOROLA SUX SAMSUNG SUX Форумът SUX! Борсата SUX! Нали така е модерно вече? Не знам какво му е на форума ама простотията ходи по хората се убеждавам да пореден път!DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 16:39Искаш да ми кажеш,че като дойде тел с гаранция-ти я даваш при последваща продажба,по твое виждане за колко?че кво те е** тибе че идва така,и кажи ми колко са такива?5%са хората които си продават тел,щото искат друг! Всички други ги продават/след като е изтекла гаранцията/щото са сдухани или имат някакъв проблем вече!
-
Имам чувството,че ти не обсъждаш,а се заяждаш.Ако четеш,ще разберещ.Повъпроса дали ме е**,да е**ме и за това имам клиенти,който знаят,че когато кажа нещо си държа на думата.На теб успех и моля да насочиш яда си в друга посока,таке,че да направиш нещо полезно поне за себе си.Това е съветDefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 16:39Искаш да ми кажеш,че като дойде тел с гаранция-ти я даваш при последваща продажба,по твое виждане за колко?че кво те е** тибе че идва така,и кажи ми колко са такива?5%са хората които си продават тел,щото искат друг! Всички други ги продават/след като е изтекла гаранцията/щото са сдухани или имат някакъв проблем вече!