telefonite na mtel i globul nokoga ne sa bili kodirani i sa 4isti i sa vzeti napravo ot proizvoditelq ne kato vsiki drugi magazini s logota na tmobile vodafone orange i tnDefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 15:02Които иска да копува няма да се притесни от капарото,защото има много хора който само зяпат.Не казвам,че задължавам някой да си купи,аз показвам,а той решава.Освен това телефоните в М-тел и Глобул са същите който се предлагат и в по малките фирми,така,че ако имате излишни пари аа нямам против купете от кудето желаете.Успех
Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
Re: Как бихте искали да ви обслужат в GSM магазин
Да,съгласен съм за цените.Аз съм под 18 и не работя в магазин за телефони.Щом ти така мислиш-мнението си е индивидуално за всеки.
-
abe Dando ti na kolko godini si ako moga da znam?DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 20:11Да,съгласен съм за цените.Аз съм под 18 и не работя в магазин за телефони.Щом ти така мислиш-мнението си е индивидуално за всеки.
Под 18!Порови се във форума - в една от рубриките пише на колко точно съм!
-
Gregory, много вода изтече оттогава, може и да са се сменили наемателите на магазинчето:) Или пък новото да не е точно на същото място. Онези продаваха и стационарни телефонни апарати. Когато бях там, се кефеха на някаква подвижна тухла, донесена от Русия. Изглеждаше като от американски филм от края на 80-те или началото на 90-те. Викаха, че била дядото ли, вуйчото ли, вече не помня, на БГ-мобифоните:)Големи кретени бяха.DefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 17:31Momo Kapor:))) Добре го каза! Аз се сетих за магазина на Хр.Ботев и ми стана много смешно защото преди 1 година си купих телефон именно от тях!Радвам се че докато беше в мен нямаше проблем! По темата! Когато влезна в магазин за мобилни телефони, искам да получа компетентно мнение и възпитано отношение! До вчера продавал картофи на пазара, днес е на "ти" с комуникациите!
-
Situacia:Goliam magazin,tehnik na miasto,garancia 1 godina,ako se naloji da se ostavi telefona v serviz davame gsm za polzvane,malko po visoki ceni!Otdeliam 30 min na klient da mu pokaja daden model i nakraia toi si kupuva telefon4eto ot otsresnoto magazin4e s 5-10 lv po evtino!Ami ako na tova mu vikame normalen pazar!Kak da imame hubavi magazini s dobro obslujvane?Onia otsreshta gi dava prez 10 lv marj ve4erta si gi izpiva v niakoia kry4ma i na drugia den pakDefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 20:11Да,съгласен съм за цените.Аз съм под 18 и не работя в магазин за телефони.Щом ти така мислиш-мнението си е индивидуално за всеки.
-
Avalon, ако хората се интересуваха от сервиза, щяха да си купуват телефоните само от Германос.DefaultUser написа: ↑17 фев 2005, 01:12Situacia:Goliam magazin,tehnik na miasto,garancia 1 godina,ako se naloji da se ostavi telefona v serviz davame gsm za polzvane,malko po visoki ceni!Otdeliam 30 min na klient da mu pokaja daden model i nakraia toi si kupuva telefon4eto ot otsresnoto magazin4e s 5-10 lv po evtino!Ami ako na tova mu vikame normalen pazar!Kak da imame hubavi magazini s dobro obslujvane?Onia otsreshta gi dava prez 10 lv marj ve4erta si gi izpiva v niakoia kry4ma i na drugia den pak
ha ha misleh da ne se namesvam no kato vidiah 4e spomenavate mtel 6te kaja 4e tam vsi4kite madami(po4ti ima i mn. umni no iavno ne sam imal 6tastieto da se vidia s tiah)sa aski tapi v biznes centrovete.imam vzemane-davane s mtel ot okolo 4 godini i parvia mi tel. be6e motorola t2288 ot mtel.i togava ne zarbirah ni6to ot tel. i pitah kakva e razlikata mejdu t180(ako ne se laja onazi siniata i elementarna)i t2288 i tia mi kaza 4e razlikata e vav formata ina4e sa po4ti ednakvo tapi(tova koeto tia kaza e po4ti doslovno napisano ot men),NO tova ne e vsi4ko sled niakolko meseca na6ite re6iha da mi kupiat dr. tel. a maika mi da vzeme motorolata i az re6ih pak da se obarna kam mtel 6toto triabva6e i nova karta i vidiah samsungR210(strahoten za vremeto si-takmo be6e izliazal)i vlizam v mtel i pitam dali modela si zaslujava i tia(sa6tata prodava4ka-glupa4ka) kaza 4e tova ne e tel. a niakakva si igra4ka i bil kakv li ne tozi tel. i po4na da go narejda s kakvi li ne dumi(tova dokato mi popalva garanciata ve4e be6e platen). avgust 2003 az vijdam SEt610 v mtel na adska cena(az sam na spec. tarifa i davat tel. na prili4ni ceni) i re6avam da pitam dali niakoi ot biznes centara znae ne6to za nego,no uvi NE.kakto i da e az si go vzeh.i sam adski dovolen ot nego. kogatosi tarsih k700i otivam v metel i tam n mojaha da mi kajat za nego koga 6te doide i za6tastie edin ot ohranata(te re6avat pove4eto problemi na klientite) mi kaza 4e skoro 6te doide no 6te bade na mnogo visoka cena i niama da si zaslujava(pone dokato ne izleze na promocia) taka i stana. kupih si go ot moi poznat ot dada i otivam da mi napraviat nastroikite za neta i se baveha to4no edin 4as(pone 45 min. govoriha s Sofia-centralata) kato nakraia se otkazaha,na drugia den imah rabota v mtel(no ve4e nikoga niama da otida v tozi na hotel Balgaria-Burgas) i otivam v dr.ofis i pitam slu4aino ohranata dali ne znae ne6to po vaprosa i toi vze 4e go barna i se opravi(4esno 6tiah da padna).V germanos otivame s kolega da mu kupim fotoaparat,a vze 4e konsultantkata ni pokani obiad(otkazahme estestveno). taka4e kvo da vikaja-NIAMAM DUMI
-
Абсолютно сте прав,при нас таков нещо няма.По принцип има фирми който просто насърчават продажбите по интернет и за това там са по ниски цените,но пак казвам при нас каквото е в нета за толкова го копувате,дори имам редовни клиенти,който имат отстъпкаDefaultUser написа: ↑16 фев 2005, 19:50Na skoro si kupih cx65 ot edin magazin na pliska (v sofia).Ta gledam az v internet pi6e 290lv. Otivam tam te mi go davat za 295. Pitah gi kvo e tva razminavane i te mi vikat: \'\'emi taka e! cenite nie si gi opredelqme i mojem da si gi smenqme po vsqko vreme!\'\' estestveno az ne sam za 5-te leva i go vzeh. Vra6tam se v ky6ti - pak gledam 290 lv. S dve dumi sa nekorektni s klientite a tova opredeleno ne e priqtno!
-
Нищо му няма стига да го знаеш