Смятате ли, че форумът трябва да е само за регистрирани потребители?
Re: Смятате ли, че форумът трябва да е само за регистрирани потребители?
Простотията винаги пристига!
Рано или късно се започва с "експертните" мнения!
Рано или късно се започва с "експертните" мнения!
-
- Регистриран: 28 мар 2018, 11:04
NeDefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
-
neDefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
Според мене ФОРУМЪТ трябва да е само за РЕГИСТРИРАНИ потребители !!!
ЗА да има все пак някакъв контрол на това кои какво пише! Тогава едва ли щяха хората да се псоват тук в форума, а щяха малко поне да се съобразяват! Така съвсем улеснявате "доброжелателите" (простаците, комплексарите, селяндурите... и т.н.) да си изливат простотията наляво и надясно :) - нещо, което силно ме възмути в този форум ... ако някой иска да си излива простотията да ходи в гората и да си псува и обижда там на воля "(((! Дори и в тази тема има като посочените по горе "екземляри"!!! Замислете се сериозно по въпроса!!!
ЗА да има все пак някакъв контрол на това кои какво пише! Тогава едва ли щяха хората да се псоват тук в форума, а щяха малко поне да се съобразяват! Така съвсем улеснявате "доброжелателите" (простаците, комплексарите, селяндурите... и т.н.) да си изливат простотията наляво и надясно :) - нещо, което силно ме възмути в този форум ... ако някой иска да си излива простотията да ходи в гората и да си псува и обижда там на воля "(((! Дори и в тази тема има като посочените по горе "екземляри"!!! Замислете се сериозно по въпроса!!!
-
NeDefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
W nikakyw sluchaj. Ako stane za registrirani az njama da vlizam tuk kakto i stotici drugi kato men. Omraznalo mi e ot sajtowe s registracii - taka i na tjah ne im e jasno zasto go prawjat kato iskat da e publichen sait. Molja ne go prawete. T.DefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
- Регистриран: 27 мар 2005, 12:08
estestveno che ne trqbva da e samoza registrirani potrebiteli.
-
ne mislq taka malko hora imat vreme i jelanie da se zanimavat s registracii i pro4ie taka mnogo sajtove gubqt posetiteli tova dali nqkoj e registriran ili ne, ne promenq ni6toDefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?
-
smqtam 4e tva e mnogo qk telefon pone spored men de!!!DefaultUser написа: ↑31 яну 2005, 18:38Ne mislq,4e samo registrirani potrebiteli trqbva da imat pravo da pi6at vuv foruma.Taka samo 6te otblusnete horata spored mene.Tova , 4e nqkoi e registriran za6tot trqbva da e predimstvo,kato vseki moje da go napravi.Foruma da ne e nqkakuv eliten klub,4e da ima members list?